VELIKANI SE OTIMAJU ZA SRBINA: Bajern milionskom ponudom pravi problem Barsi oko Luke Jovića!
Foto: EPA/DAVID HECKER

nemci u igri

VELIKANI SE OTIMAJU ZA SRBINA: Bajern milionskom ponudom pravi problem Barsi oko Luke Jovića!

Fudbal -

Gigant iz Bavarske spreman da Ajntrahtu ponudi 70 miliona evra, deset više od sume koju daju Katalonci

Bajern je i zvanično odlučio da se uključi u trku sa Barselonom i PSŽ za Luku Jovića. Iako je mladi srpski napadač najbliži odlasku u Kataloniju, uprava Bavaraca veruje da može pokvariti taj transfer.

Ako je verovati španskim i nemačkim medijima, čelnici Bajerna spremili su ponudu od 70.000.000 evra i ona će u početkom sledeće nedelje biti poslata na adresu Ajntrahta iz Frankfurta.

foto: EPA/RONALD WITTEK

Barselona je u nedelji za nama nudila klubu iz Frankfurta 60.000.000 evra za Srbina, dok se PSŽ nije oglašavao kada su u pitanju brojke. Direktorski tandem katalonskog giganta Erik Abidal i Ramon Planes gledaće Luku Jovića u dresu Srbije protiv Portugala u Lisabonu, u ponedeljak, a sasvim je sigurno da će na toj utakmici biti i emisari iz Minhena.

Ovaj dvojac je proteklog vikenda imao radni sastanak u Milanu sa Falijijem Ramadanijem, fudbalskim agentom koji zastupa srpskog centarfora. Sportski menadžment Barse u Luki Joviću vidi naslednika za Luisa Suareza.

Međutim, da bi se dogodio transfer, potrebno je da Ajntraht u prvim danima po okončanju sezone iskoristi dogovorenu opciju sa Benfikom i otkupi Luku Jovića za 6.000.000 evra. Osim te sume, Benfiki će od narednog transfera pripasti još 20 odsto, što je dogovor koji je uspostavljen naknadno izme|u portugalskog i nemačkog kluba.

(Kurir/A.R.Ž./Foto: EPA/David Hecker)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track