Najnovije vesti

ENGLESKI FUDBALER RASPALIO PO CRNOGORCIMA: Šta očekivati kada je država kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć!
Foto: AP

UVREDA NA RASNOJ OSNOVI

ENGLESKI FUDBALER RASPALIO PO CRNOGORCIMA: Šta očekivati kada je država kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć!

Fudbal

Fudbaler Totenhema Deni Rouz rekao je da mu je dosta neprijatnosti koje doživljava na stadionima i istakao da jedva čeka da završi karijeru.

Rouz je, sa još nekoliko reprezentativaca Engleske, bio na meti crnogorskih navijača na nedavnoj utakmici u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Uefa je pokrenula disciplinski postupak, ali Rouz ne očekuje da će Crna Gora biti drastično kažnjena.

"Kada država bude kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu - šta očekivati", rekao je Rouz za britanske medije.

Rouz, koji je na rasnoj osnovi vređan i 2012. godine u Kruševcu u meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske, rekao je da je politike previše u fudbalu.

"Programirao sam se tako da mislim da ću igrati još pet ili šest godina... Previše je politike u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Jedva čekam kraj", rekao je 28-godišnji Rouz.

kurir.rs / Beta 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...