VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE DELIJE: Evo kada počinje prodaja ulaznica za meč sa Proleterom
Foto: Aleksandar Radonić

IMA I IZNENAĐENJA

VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE DELIJE: Evo kada počinje prodaja ulaznica za meč sa Proleterom

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju dočekuju ekipu Proletera, a poznate su i cene ulaznica i termini prodaje za susret 30. kola Superlige.

Za utakmicu protiv Proletera prodaja karata putem interneta na već je u toku, a od subote ulaznice će biti dostupne i na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“.

Blagajne će dan pre meča biti otvorene od 11 do 18 časova, a u nedelju od 11 sati do početka susreta.

Cene ulaznica su:

Sever: 300 dinara Istok: 400 dinara Zapad: 500 dinara

Crveno-beli žele da okončaju ovaj deo sezone na pravi način i da zajedno sa navijačima naprave još jedan korak ka duploj kruni, zato je i ovaj meč prilika da ispunite tribine Marakane u što većem broju.

Izabranici Vladana Milojevića dočekaće plej-of na vrhu tabele, a uoči poslednjeg kola imaju 81 bod, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Iznenađenje za najmlađe Zvezdaše

Pred utakmicu sa Proleterom najmlađi zvezdaši moći će da se oprobaju u nagradnoj igri i osvoje učešće na Zvezdinom kampu. Mališani od osam do 12 godina, biće u prilici da pogađaju ko će biti strelac prvog gola za Zvezdu protiv Proletera i u kom minutu utakmice. Sve što je potrebno jeste da dođu u nedelju sat vremena ranije, u 18 časova, ispred zapadne tribine stadiona „Rajko Mitić“ kod Red Star šopa, i pokušaju da se izbore za mesto na Zvezdinom kampu. Termin održavanja kampa je od 8. do 13. jula u Beogradu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track