SPEKTAKL U AMSTERDAMU: Tadić na Ronalda, Matić dočekuje Mesija
Foto: AP, Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

SPEKTAKL U AMSTERDAMU: Tadić na Ronalda, Matić dočekuje Mesija

Fudbal -

Najzanimljiviji duel četvrtfinala Lige šampiona, bez dileme, igra se sutra uveče u Amsterdamu, gde Ajaks na krilima eliminacije Real Madrida dočekuje Juventus.

Sa jedne strane mladi tim "kopljanika" predvođen fantastičnim Dušanom Tadićem, a sa druge strane super iskusne zvezde Juventusa na čelu sa oporavljenim Kristijanom Ronaldom.

"Znamo šta nas čeka, biće veoma teško. Oni se sjajno brane, kao tim, teško im je dati gol, ali mi nećemo odustati od naše igre koja nas je dovela ovde. Pokušaćemo da što više imamo loptu u posedu i "prisnemo" njihovu odbranu", izjavio je Tadić.

Italijanski mediji najavljuju Ronalda u startnih 11, posle pauze zbog povrede na meču reprezentacija Portugalije i Srbije, a uz nega u špicu se očekuju Mario Mandžukić i Federiko Bernardeski.

Istovremeno, na Old Trafordu Mančester Junajted, sa Nemanjom Matićem, dočekuje Barselonu i Lionela Mesija, možda i favorita broj 1 za trofej.

"Mi smo Junajted i jedan smo od najvećih klubova na svetu. Nemamo strah, već poštovanje. Moramo da verujemo u sebe. Ako budemo imali dobar dan, možemo da prikažemo i dobru igru. To je ono o čemu razmišljamo, borićemo se za klub i navijače", izjavio je Huan Mata.

Utakmice u Amsterdamu i Mančesteru igraju se od 21 sat.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track