KURIROV PAPARACO! BIVŠI SELEKTOR SRBIJE, TRENUTNO BEZ POSLA, UŽIVA U BEOGRADU! MUSLIN u šetnji sa suprugom  SVETLANOM!
Foto: Dado Đilas

ZALJUBLJENI

KURIROV PAPARACO! BIVŠI SELEKTOR SRBIJE, TRENUTNO BEZ POSLA, UŽIVA U BEOGRADU! MUSLIN u šetnji sa suprugom SVETLANOM!

Fudbal -

Ljubav je to Slavoljub i Svetlana i posle toliko godina braka drže se za ruke, što je zabeležio foto-reporter Kurira u centru grada

Slavoljub Muslin uživa u Beogradu! Slobodan, bez angažmana, vreme provodi sa suprugom Svetlanom, s kojom ga je foto-reporter Kurira i uslikao u centru prestonice.

Vidno zaljubljeni, Slavoljub i Svetlana držali su se za ruke dok su koračali Makedonskom ulicom.

foto: Dado Đilas

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, koju je odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a onda bez konkretnih razloga smenjen pred početak Mundijala, trenutno je bez posla. Sudeći po fotografiji, iskusni stručnjak i dalje fura svoj stari fazon - sa kačketom na glavi i sportsko-elegantnim oblačenjem.

foto: Dado Đilas

Slavoljub Muslin je poslednji angažman imao u saudijskom klubu Al Fajha, u kom je radio do početka ove godine. Pored sjajnih rezultata u reprezentaciji Srbije, ostavio je trag i radeći u Bordou, Crvenoj zvezdi, ruskim klubovima Lokomotiva i Krasnodar.

Kvota da će se Dušan Tadić večeras protiv Juventusa upisati u listu strelaca je 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijale vezane za Ligu šampiona.

Kurir / A. R.

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track