AZAR VIŠE NE ZNA NI SAM ŠTA HOĆE: Zvezda Čelsija ne želi da ostane u Čelsiju jer ne igra Ligu šampiona!
Foto: EPA/NEIL HALL

otvoreno

AZAR VIŠE NE ZNA NI SAM ŠTA HOĆE: Zvezda Čelsija ne želi da ostane u Čelsiju jer ne igra Ligu šampiona!

Fudbal -

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da će odluku o mogućem odlasku iz londonskog kluba doneti do leta, ali i da će mu biti teško da isti dres nosi ukoliko ne izbori plasman u Ligu šampiona.

U trenutku kada se sve više priča o Azarovom transferu u Real Madrid za oko 100 miliona evra, Čelsi se nalazi na trećem mestu u Premijer ligi koje vodi u LŠ, ali sa samo tri boda više od petog Arsenala i pet od Mančester Junajteda.

"Fokusiran sam na Čelsi. Imamo još mesec dana da igramo, borimo se za mesto u Ligi šampiona i kako da osvojimo Ligu Evrope. Najvažnije za sve je da budu uvereni da sam trenutno samo glavom u Čelsiju", rekao je Belgijanac za ESPN.

On je podsetio da "plavci" ove sezone nisu bio deo evropske elite i da je za svakog igrača teško da ne igra najjače takmičenje.

"Dve godine bez Lige šampiona je veoma teško, Čelsi mora svake godine da igra, ali situacija nije laka. Uradićemo sve da se vratimo", optimista je Azar.

Španski mediji već su preselili Azara u Madrid navodima da je dogovorio lične uslove transfera i da ga čeka šestogodišnji ugovor u Realu, toliko daleko da je već počeo traži kuću u prestonici Španije.

U Madrid dolazi na insistiranje trenera Zinedina Zidan, za koga je Azar izjavio da mu je bio idol, a dres Reala ostvarenje sna.

Čelsiju su "vezane" ruke jer je Azar odbio da produži ugovor koji ističe u junu 2020. godine i prestojeće leto je poslednja prilika da zaradi veliki novac od transfera.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track