IVANIĆ PRED RADNIČKI: Na nama je sada da pokažemo da smo bolji od Nišlija!
Foto: Zvezda

velika očekivanja

IVANIĆ PRED RADNIČKI: Na nama je sada da pokažemo da smo bolji od Nišlija!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je utakmica protiv Radničkog derbi sezone i jedna od najbitnijih i da je na njegovoj ekipi to da pokaže da je bolja u borbi za titulu.

"Vrlo važna utakmica je pred nama, borba sa drugoplasiranom ekipom nikad ne može da bude laka i sigurno spada u red najbitnijih mečeva u sezoni. Sigurno će i ova utakmica biti specifična i drugačija od ostalih jer nosi epitet derbija sezone. Radnički je pokazao u prethodnih 30 kola da ima kvalitet, a na nama je sada da pokažemo da smo bolji. Posle podele bodova imamo četiri boda više od njih, uradićemo sve da tu prednost povećamo ovog vikenda", rekao je Ivanić za sajt kluba.

Zvezda će za vikend dočekati Radnički u prvoj utakmici plej-ofa Super lige Srbije.

Ivanić je bio strelac u prethodnom susretu protiv Proletera, što mu je drugi gol u Zvezdniom dresu.

"Golovi mi, kao i svakom igraču, mnogo znače za samopouzdanje. Isti je slučaj i sa asistencijama. Prošao sam period adaptacije, došli se dobre partije i mogu da budem zadovoljan. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će ekipa nastaviti da pobeđuje jer korak po korak idemo ka svom cilju", kazao je Ivanić.

Pozvao je navijače da podrže ekipu.

"Očekujem odlično ispunjen stadion, znam da će naši navijači doći u velikom broju da nam budu vetar u ledja jer nas očekuje teška utakmica pritiv dobrog protivnika. Svakom od nas neopisivo znači podrška, nosi nas pesma sa severa. Atmosfera na našem stadionu je drugačija nego bilo gde drugo kada igramo", rekao je Ivanić.

Utakmica Zvezda - Radnički igra se u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Kurir sport

Foto: Zvezda.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track