ZDRAVKO MAMIĆ ODUŠEVLJEN SUSRETOM SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: Rado ću doći u Srbiju, čim mi to okolnosti dopuste!
Foto: Beta

prvi utisci posle susreta

ZDRAVKO MAMIĆ ODUŠEVLJEN SUSRETOM SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: Rado ću doći u Srbiju, čim mi to okolnosti dopuste!

Fudbal -

Bivši izvršni predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je da je susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru bio slučajan, "veoma simpatičan" i da mu je rekao da će rado doći u Srbiju, čim mu to okolnosti dopuste.

On je za list Alo rekao da je i ranije govorio koliko ceni Vučića, a da je sada imao priliku da ga upozna i da ima utisak da je susret bio srdačan.

Prema njegovim rečima, do susreta je došlo tako što je sa prijateljima krenuo na sajam u Mostaru, ne znajući da je Vučić tamo, te da je u velikoj gužvi video srpskog predsednika.

"Rekao sam malo glasnije drugarima: 'Čekajte, želim da pozdravim svog velikog rivala - navijača Crvene Zvezde'. Vučić me je čuo, pogledao me je, nasmejao se i članovi njegove delegacije su se zaustavili", rekao je Mamić.

On je dodao da ga je Vučić pitao kako je, kako se oseća i kada će posetiti Srbiju, dodajući da je uvek dobrodošao u Srbiju.

"Zahvalio sam mu se, rekao sam mu da cu rado doći u Srbiju među prijatelje, čim mi to okolnosti budu dozvolile. Ccestitao mi je na svim fudbalskim ostvarenjima. Na kraju mi je poželeo svako dobro u životu", rekao je Mamić.

Zdravko Mamić je, inače, u Hrvatskoj nepravosnažno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog navodnog izlvačenja novca iz FK Dinama, a uoči izricanja presude on se sklonio u BiH, u Međugorje, kod Mostara.

Mediji u regionu preneli su u utorak vest o susretu Mamića i Vučića na mostarskom sajmu.

Kurir sport/Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track