PAVKOV KAO HAMES RODRIGEZ: Teži gol protiv Vojvodine nego protiv Liverpula (VIDEO)
Foto: Starsport©

MAJSTORIJA ZVEZDINOG NAPADAČA

PAVKOV KAO HAMES RODRIGEZ: Teži gol protiv Vojvodine nego protiv Liverpula (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom od 5:0 nad Vojvodinom došli su na korak od osvajanja šampionske titule. Utakmicu je fantastičnim pogotkom otvorio Milan Pavkov.

- Odličan gol stvarno, saigrači su ga odmah posle utakmice u svlačionici uporedili sa pogotkom Hamesa Rodrigeza na Svetskom prvenstvu. Drago mi je što sam se na ovakav način upisao u listu strelaca. Nisam stigao još uvek da pogledam snimak, ali sigurno ću to uraditi jer volim da gledam golove koje postižem - rekao je Pavkov.

Mnoge je gol protiv Vojvodine podsetio na, sada vec čuveni pogodak Zvezdinog špica protiv Liverpula.

- Gol protiv Liverpula je bio važniji, ali ovaj je mnogo zahtevniji. Pozicija je bila teža, morao sam da šutiram levom nogom tako da mi je bilo teže nego protiv Liverpula.

Ovacije sa tribina ispratile su Pavkova kada ga je u igri zamenio mladi Dejan Joveljić.

- Nisam očekivao da ću dobiti takav aplauz, uglavnom me nisu ovako lepo dočekivali u Novom Sadu na prethodnih nekoliko utakmica tako da sam prijatno iznenađen.

Naredni izazov izabranike Vladana Milojevića očekuje već u nedelju kada igraju protiv Mladosti.

- Idemo ka svom cilju, svi se borimo za titulu i ne odstupamo od toga. Danas nije bilo lako, kao što bi se reklo po rezultatu. Izuzetno je zahtevan teren, Vojvodina je pružala dobar otpor, ali na kraju smo mi slavili - poručio je Pavkov.

(FK CRvena zvezda, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track