MOJI MOMCI SU ODIGRALI SUPER SJAJNU UTAKMICU Klop: Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika...
Foto: AP

LIVERPUL PORAŽEN NA NOU KAMPU

MOJI MOMCI SU ODIGRALI SUPER SJAJNU UTAKMICU Klop: Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika...

Fudbal -

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je ponosan na svoje igrače kako su odigrali prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Barselone, uprkos visokom porazu.

"To je fudbal. Cilj je dati gol - oni su postigli tri, mi nijedan. Igrali smo veoma dobro, momci su odigrali super sjajnu utakmicu, ali... Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika", rekao je Klop posle meča.

Fudbaleri Liverpula izgubili su sinoć u gostima od Barselone sa 3:0, u prvom meču polufinala Lige šampiona.

"Neverovatno je kako smo im pravili probleme i kontrolisali igru u drugom poluvremenu... Ne znam da li možemo da odigramo bolje. Mislim da nam je ovo bila najbolja utakmica u gostima u Ligi šampiona, ne samo ove sezone, već i prošle. Rekao sam momcima da sam ponosan zbog načina kako smo igrali", rekao je Klop.

Liverpul je na početku drugog poluvremena imao inicijativu i nekoliko šansi, ali je Lionel Mesi kaznio te promašaje.

Klop je istakao da ga nije iznenadila Mesijeva briljantnost.

"U ovakvim trenucima on je nezaustavljiv. Znao sam da je Mesi igrač svetske klase i sada sam to ponovo video i nisam iznenađen... Slobodan udarac je bio neodbranjiv", rekao je Klop.

Uprkos tome što njegova ekipa nije uspela da postigne gol, Klop je i dalje optimista jer, kako je rekao, "to je fudbal".

"Pre ove utakmice smo imali veće šanse. Da, biće teško. To je Barselona, ali ovo je fudbal i moramo pokušati", rekao je Klop.

Revanš se igra u utorak na Enfildu.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track