PROSLAVA TITULE NA MARAKANI Vukanović: Ići ćemo svim silama na pobedu protiv Mladosti
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

PROSLAVA TITULE NA MARAKANI Vukanović: Ići ćemo svim silama na pobedu protiv Mladosti

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mladosti "svim silama ići na pobedu" kako bi na kraju s navijačima proslavila titulu šampiona.

"Važna tri boda su i igri, najvažnija u ovoj sezoni. Ići ćemo svim silama na pobedu, da se pokažemo u što boljem svetlu. Probaćemo što ranije da dodjemo do prednosti, da uvedemo utakmicu u miran tok i da na kraju imamo najlepše slavlje sa našim navijačima do sada", rekao je Vukanović.

Fudbalere Crvene zvezde još jedan trijumf deli od osvajanja šampionske titule.

Priliku da sa svojim navijačima proslave titulu imaće u nedelju kada će od 18.00 dočekati ekipu Mladosti.

"Isticali smo mnogo puta koliko nam je važno osvajanje titule, za to se pripremamo i borimo. Lideri smo na tabeli cele sezone i došlo je vreme da to i naplatimo u nedelju", rekao je Vukanović.

Ekipa Vladana Milojevića juče je pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa ubedljivih 5:0, a Vukanović je bio strelac drugog gola.

"Ovaj pogodak mi je posebno drag, jer sam zatresao mrežu u Novom Sadu posle mnogo godina. Mogu da budem zadovoljan svojim učinkom na prethodne dve utakmice, ali uvek zelim da se usavršavam i znam da će to tek doći na svoje i da će uslediti još više golova", rekao je on.

Vukanović je naveo da je njegovoj ekipi, dok nije ušla u ritam, bilo teško u prvih desetak minuta meča na Karađorđu.

"Sve je bilo mnogo lakše posle prelepog gola koji je postigao Milan Pavkov, a sigurno nam je najviše prijalo slavlje ispod tribine na kraju", rekao je Vukanović i zahvalio navijačima na podršci u Novom Sadu.

"Gde god igramo imamo neverovatnu podršku, o atmosferi na Marakani nema potrebe trošiti reči. Verujem da ćemo u nedelju zahvaliti našim navijačima na podršci osvajanjem šampionske titule", rekao je Vukanović.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track