NI PARTIZAN, NI ZVEZDA: Talentovani fudbaler potpisao za Voždovac (VIDEO)
Foto: FK Voždovac

neočekivano

NI PARTIZAN, NI ZVEZDA: Talentovani fudbaler potpisao za Voždovac (VIDEO)

Fudbal -

Jedan od najtalentovanijih igrača generacije rođene 2003. godine, Luka Cvetićanin, postao je novi fudbaler Voždovaca.

Cvetićanin dolazi u redove Voždovca kao slobodan igrač pošto je napustio Partizan posle raskida ugovora sa klubom iz Humske. Pominjalo se i da će 16-godišnji fudbaler preći u tabor Crvene zvezde, ali se to ispotavilo kao lažna informacija.

– Voždovac je zaista klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica - kazao je Cvetićanin.

Kapiten kadetske selekcije Srbije imao je veliki broj ponuda, kako od domaćih, tako i inostranih klubova, ali je u dogovoru sa svojom porodicom prepoznao Voždovac kao klub u kojem mlad igrač može da dobije sve uslove da napreduje.

– I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni.

Generalni direktor Voždovca, Goran Grkinić ne krije zadovoljstvo što je još jedan biser srpskog fudbala odlučio da karijeru nastavi u Voždovcu.

– Sam dolazak Cvetićanina mnogo govori o ambicijama kluba u narednim godinama koje su, kao i uvek, najviše moguće. Presrećan sam što smo u dogovoru sa Lukinom porodicom i menadžerima Vladom i Igorom Gluščevićem napravili plan za dalji razvoj njegove karijere i zahvalan sam im na njihovoj iskrenosti i poštovanju koje je obostrano. Siguran sam da ćemo fudbalski biser koji nam je predat na čuvanje izbrusiti na najfiniji mogući način - istakao je Grkinić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track