RUS MENJA MILOJA Crvenoj zvezdi predložen mladi stručnjak najveće senzacije ruske lige!
Foto: www.arsenaltula.ru

mlad i ambiciozan

RUS MENJA MILOJA Crvenoj zvezdi predložen mladi stručnjak najveće senzacije ruske lige!

Fudbal -

Mladi stručnjak Igor Čerevčenko koji čini čuda sa Arsenalom iz Tule ozbiljan kandidat da nasledi Vladana Milojevi}a na Marakani

Ruski trener Igor Čerevčenko predložen je čelnicima Crvene zvezde kao zamena za Vladana Milojevića. Aktuelni strateg Arsenala iz Tule hit je u prvenstvu Rusije, pošto se s moskovskim gigantima Spartakom i CSKA bori za mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Sportski menadžment Crvene zvezde trebalo bi sledeće nedelje da razgovara s Vladanom Milojevićem i još jednom pokuša da ga privoli da ostane do kraja ugovora, koji važi do 2020. godine. Zvezdin trener je u pojedinim izjavama nagovestio odlazak, a konačnu odluku doneće po završetku Superlige, odnosno finala Kupa Srbije.

foto: www.arsenaltula.ru

Igor Čerevčenko (44) uklapa se u profil stručnjaka koji traže na Marakani - modernih pogleda, mlad, predan poslu, vrhunski profesionalac... Samostalno se bavi trenerskim poslom već četiri godine, a pre Arsenala vodio je Lokomotivu iz Moskve i Baltiku iz Kalinjingrada. Čerevčenko je legenda moskovske Lokomotive, kluba za koji je igrao pet godina, upisavši 123 utakmice. Tu je i počeo trenersku karijeru, pošto je sedam godina radio u stručnom štabu moskovskih "železničara".

foto: Starsport©

Ovo nije prvi put da Crvenu zvezdu povezuju sa stručnjacima koji rade u Rusiji. Pre šest godina, tadašnji sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović želeo je da na mestu trenera vidi Viktora Gončarenka, sadašnjeg stratega moskovskog CSKA, koji je tada radio u BATE Borisovu. Belorus je potvrdio pregovore, ali i otkrio da do dogovora nije došlo.

Kurir sport

Foto: www.arsenaltula.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track