VULETIĆ ZA KURIR! Skandalozni žreb! Sve im je poremetio Partizanov plasman u finale!
Foto: Dado Đilas

besan kao ris!

VULETIĆ ZA KURIR! Skandalozni žreb! Sve im je poremetio Partizanov plasman u finale!

Fudbal -

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana u razgovoru za Kurir nije krio nezadovoljstvo epilogom kompletne situacije oko domaćinstva završnog meča u Kupu.

- Navrat nanos, s brda s dola, brže bolje, drž' ne daj - tako bi nazvao ono što se juče desilo, počeo je priču profesor Pravnog fakulteta i drugi čovek crno-belih.

Trazili smo odmah detaljnije obrazloženje uvodnih reči.

- Odluka koju su doneli motivisana je samo jednom novom okolnošću, a ona je to što se branilac trofeja nekim čudom ili sticajem oklonosti plasirao u finale.

Krenimo redom, prelazak iz Niša u Beograd.

- Na početku takmičnja IO FSS doneo je odluku o gradu domaćinu. Šta se u međuvremenu promenilo? Ti isti uslovi u Nišu postojali su u vreme kada je odluka doneta. Koja je to nova okolnost da zavređuje promenu domaćina? Izuzev samo jedine nove okolnosti da je Partizan u finalu. Pazite, u jednom mometnu Takmičarska komisija FSS dobija oblašćenja da raspolaže najvišim nadložnostima fudbala u Srbiji?!

Dolazimo i do žreba o domaćinstvu.

- Za žreb su potrebne predradnje! Ovde smo mi u čitovaj toj priči videli smo kuglicu sa imenom "Stadion Rajko Mitić". Predstavnici oba kluba na žrebu si bili neaktivni.

Miodrag Janković, prvi čovek takmičarske komisije FSS, istakao je da se Partizan nije žalio na žreb.

- Ma, to je skandalozno šta taj čovek priča! Ako izvršite žreb, imate presuđenu stvar i šta onda mi treba da bunimo?! Uostalom, da smo se bunili, onda bi on rekao bune se na žreb koji je izvršen - povišenim tonom zaključio je Vuletić.

Kurir sport/M.B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track