PARTIZAN SE NIJE BUNIO DA SE FINALE KUPA IGRA NA MARAKANI: Predsednik Takmičarske komisije Miodrag Janković ŠOKIRAO javnost!
Foto: Starsport

veleobrt!

PARTIZAN SE NIJE BUNIO DA SE FINALE KUPA IGRA NA MARAKANI: Predsednik Takmičarske komisije Miodrag Janković ŠOKIRAO javnost!

Fudbal -

Finale Kupa Srbije će se igrati u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" odlučeno je posle sastanka Takmičarske komisije FSS.

Crvena zvezda i Partizan boriće se za trofej narednog četvrtka na stadionu "Rajko Mitić".

Finale Kupa trebalo je da se igra 23. maja na stadionu Čair u Nišu, međutim, FSS je odlučio da se utakmica ipak odigra u prestonici Srbije.

Dodatnim žrebom odlučeno je da se meč održi na popularnoj Marakani.

Posle ove iznenadne odluke krenuo je rat saopštenjima, a među prvima se ipak oglasio predsenik Takmičarske komisije Miodrag Janković koji je obrazložio odluku za Maxbetsport.

– Posle odigranih polufinalnih utakmica i plasmana dva kluba iz Beograda u finale, zbog bezbednosne procene i bolje organizacije smatrali smo da se utakmica odigra u Beogradu. Pristupili smo izvlačenju domaćinstva kako je propisano pravilnikom. Izvlačenjem kuglice je odlučeno da se meč igra na Marakani. Bila su oba kluba i niko se nije bunio na odluku – rekao je Janković za Maxbetsport i dodao:

– Pozvali smo predstavnika Radničkog iz Niša, ali se on se nije pojavio. Ova odluka je u nadležnosti Izvršnog odbora FSS, koji je to preneo na takmičarsku komisiju.

Kurir sport/Maxbet sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track