FUDBALSKI SVET JE U POTPUNOM ŠOKU! MESI OTVORIO DUŠU: Ne možete ni da zamislite šta je sve rekao o Kristijanu Ronaldu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

veliko rivalstvo

FUDBALSKI SVET JE U POTPUNOM ŠOKU! MESI OTVORIO DUŠU: Ne možete ni da zamislite šta je sve rekao o Kristijanu Ronaldu! (VIDEO)

Fudbal -

U intervjuu koji je dao za "Fox Sports", Lionel Mesi je potpuno otvoreno pričao o svom najvećem rivalu - Portugalcu Kristijanu Ronaldu.

Argentinac je priznao da mu Ronaldo mnogo nedostaje...

" Pre početka sezone rekao sam nešto što je razbesnelo Madridiste, ali pokazalo se da sam bio u pravu... Rekao sam da će im Ronaldo neizmerno nedostajati. Pa kako da ne osetiš odlazak čoveka koji je u proseku postizao 50 golova po sezoni.? Naravno da je za Real to bio ogroman gubitak, kao što bi bio bilo kom drugom klubu. Nedostaje i celoj La Ligi, jer je i nju činio jačom, važnijom, kao i svoj klub. Fali i meni! Barselona i ja smo protiv Ronalda i njegovog Reala svake godine morali da budemo sve bolji kako bi osvojili titulu. Mislim da je takva vrsta rivalstva bila dobra za nas", smatra Mesi.

Mnoge je iznenadila izjava Barsine zvezde, nisu verovali da moguće da sa takvim poštovanjem i divljenjem govori o svom ljutom rivalu.

Mesi se trenutno nalazi u Argentini, gde se sa reprezentacijom sprema za Kopa Ameriku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track