delije saznale odgovor

KOLAROV PROGOVORIO O ZVEZDI: Evo šta je rekao kapiten Srbije (KURIR TV)

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je istakao veliku želju da u Ljutice Bogdana dovede kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova.

Sada se tim povodom oglasio i sam Kolarov.

"Stvarno to nije realno u ovom trenutku, kao što je Zvezdan Terzić to rekao", rekao je Kolarov u Staroj Pazovi, gde je sa reprezentacijom Srbije.

Kolarov će napustiti Romu, koja pravi potpunu reorganizaciju na čelu sa Frančeskom Totijem i jedan od igrača kojima bi se Rimljani zahvalili jeste i Aleksandar Kolarov.

1 / 5 Foto: Starsport

Italijanski mediji prenose da je srpski levi bek dobio novu ponudu, i to od strane Intera iz Milana, koji sa novim trenerom Antoniom Konteom pravi zaista ozbiljan tim za učešće u Ligi šampiona i napad na skidanje krune Juventusu.

Kolarova raduje da bi u Interu igrao sa Edinom Džekom, koji takođe ovog leta prelazi iz Rima u Milano, a u dresu ‘vučice’ su njih dvojica imali izuzetnu saradnju.

Srbija će igrati protiv Ukrajine i Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a o tome Kolarov kaže:

- Utakmice na kraju sezone su možda otzežaavajuća oklnost, jer smo pri kraju sanage. Sa druge strane to je i olakšavajuća okolnost, jer posle idemo na odmor. Za nas je najvažnija utakmica u Ukrajini i jedva čekamo da u petak igramo, jer nam mnogo znači, rekao je Kolarov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track