ODBRANOM DA PRODUŽIMO SERIJU: Milojević i Fundić znaju recept za Zvezdu
Foto: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

umereni optimisam u ekipi mege

ODBRANOM DA PRODUŽIMO SERIJU: Milojević i Fundić znaju recept za Zvezdu

Košarka -

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je da će njegova ekipa, pored agresivne odbrane i dobre energije, pokušati da predstojeći meč protiv Crvene zvezde uvede u svoj ritam.

"Crvena zvezda je sigurno favorit i u ovom meču, bez obzira što smo domaćini", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege u utorak dočekuju Zvezdu u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige. Zvezda je u prvom meču slavila sa 83:72 i na korak je od plasmana u finale.

"Imamo veoma malo vremena izmeĐu dve utakmice da se oporavimo i ispravimo greške. Pored agresivne odbrane i dobre energije na parketu, moramo da pokušamo da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara, što smo uspeli u dobrom delu prošle utakmice", rekao je Milojević.

"Igramo protiv izuzetno kvalitetnog protivnika i svakako želimo da se prikažemo u što boljem svetlu u finišu ove, za nas odlične sezone, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", dodao je on.

Krilni centar Mege Stefan Fundić rekao je da je potrebno da njegova ekipa ponovi odbranu iz prvog meča.

"Ako ponovimo odbranu iz prvog meča imamo razloga da se nadamo pobedi. Pokušaćemo da uvedemo Zvezdu u naš ritam trčanja i da produžimo ovu seriju. Bitno je da prepoznamo ključne momente u meču i da tada budemo posebno koncentrisani. Na nama je svakako da damo sve od sebe, a ukoliko bude tako, verujem da ćemo zaslužiti i malo sportske sreće koja je neophodna u ovakvim utakmicama", rekao je Fundić.

Utakmica se igra u utorak od 19 časova.

Kurir sport /Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track