PIKSI U IGRI: Srbija traži novog selektora posle brodoloma u Lavovu
Foto: Profimedia

Promene

PIKSI U IGRI: Srbija traži novog selektora posle brodoloma u Lavovu

Fudbal -

Možda je kasno FS Srbije već je otpisao Mladena Krstajića, žele ozbiljnog stručnjaka Ljubišu Tumbakovića ili Dragana Stojkovića na čelu srpske reprezentacije.

Mladen Krstajić neće više biti selektor Srbije, saznaje Kurir. Otkaz ili sporazumni raskid uslediće posle meča s Litvanijom. Najozbiljniji naslednici su - Ljubiša Tumbaković ili Dragan Stojković Piksi!

foto: Guangzhou R&F FC

Cela fudbalska Srbija čeka momenat kad će doći do toliko željene promene na poziciji selektora. Kako smo saznali, to će se desiti posle meča u ponedeljak protiv Litvanije.

Tačnije, 50 odsto posla će biti završeno tada, jer će Krstajić završiti svoju misiju na klupi državnog tima! Ostaće upamćen kao najgori selektor u istoriji Srbije i protagonista najvećeg debakla našeg državnog tim, blamaže u Ukrajini od 0:5.

Prvi favorit u trci za naslednika je Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore. Odbivši da vodi Crnu Goru protiv lažne države Kosovo, porastao je u očima srpske javnosti, a ako je verovati javnom mnjenju, njega bi navijači najviše voleli da vide na mestu prvog trenera srpskih fudbalera.

Odmah iza njega nalazi se Dragan Stojković, trener kineskog Guangdžoua R&F. Piksi je velika želja rukovodstva FS Srbije, a pošto mu ne ide baš najbolje u Kini i prema pisanju tamošnje štampe nalazi se pred otkazom, nameće se kao realna mogućnost.

I ranije je Stojković figurirao kao novi selektor Srbije, posebno posle otkaza Slavoljubu Muslinu, ali je bogata ponuda iz Kine uslovila da ne dođe do dogovora s rukovodstvom FSS.

Vreme je da Srbija konačno dobije ozbiljnog selektora!

Šanse Dragan Stojković 35% Ljubiša Tumbaković 40% Neko treći 25%

Vraća se Luka Milivojević!

Dolazak novog selektora značiće i povratak Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije! Sramne i lažne optužbe Krstajića i njegovog pomoćnika Obradovića na račun jednog od naših najboljih fudbalera tokom SP u Rusiji oterale su Luku iz državnog dresa. Čim Krstajić bude smenjen, Luka će se vratiti u nacionalni tim.

foto: Profimedia

Kokeza, Bjeka i Panta skovali plan

foto: Printskrin

Srpska reprezentacija vratila se u Srbiju u ranim jutarnjim satima. Igrači su bili utučeni, a čelnici Saveza Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković i Marko Pantelić nekoliko minuta su pričali u zgradi aerodroma. Pantelić je čak morao da teši Dušana Tadića, koji je bio vidno nervozan. Ne sumnjamo da su pomenuta trojica pričali o novom selektoru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track