LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ ZA KURIR! Nema od toga ništa! Već godinama sam večiti kandidat za selektora Srbije!
Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

PIKSI PRVI favorit!

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ ZA KURIR! Nema od toga ništa! Već godinama sam večiti kandidat za selektora Srbije!

Fudbal -

Mladen Krstajić neće više biti selektor Srbije, saznaje Kurir! Otkaz ili sporazumni raskid trebalo bi da se dogodi sutra pošto u podne s ovim ciljem zaseda odbor za hitna pitanja FSS. Najozbiljniji naslednik je Dragan Stojković Piksi, a u igri je i Ljubiša Tumbaković!

Cela fudbalska Srbija čeka momenat kada će doći do toliko željene promene na poziciji selektora. Kako smo saznali to će se desiti već sutra i Krstajić će završiti svoju misiju na klupi državnog tima! Ostaće upamćen kao najgori selektor u istoriji Srbije i protagonista najvećeg debakla našeg državnog tim, blamaže u Ukrajini od 0:5.

foto: Saša Pavlić

Prvi favorit u trci za naslednika je Dragan Stojković, trener kineskog Gvangdžoua R&F. Piksi je velika želja rukovodstva FS Srbije, a pošto mu ne ide baš najbolje u Kini i prema pisanju tamošnje štampe je pred otkazom, nameće se kao realna mogućnost. I ranije je Stojković figurirao kao novi selektor Srbije, posebno posle otkaza Slavoljubu Muslinu, ali je bogata ponuda iz Kine uslovila da ne dođe dogovora sa rukovodstvom FSS.

foto: Starsport©

Odmah iza njega nalazi se Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore. Odbivši da vodi Crnu Goru protiv lažne države Kosovo porastao je u očima srpske javnosti, a ako je verovati javnom mnenju njega bi navijači najviše voleli da vide na mestu prvog trenera srpskih fudbalera. Ipak, kako za Kurir popularni Tumba tvrdi, od toga trenutno nema ništa.

- Do pre dva sata sam bio selektor Crne Gore, tako da vam iskreno kažem da od toga nema ništa. Inače sam poslednjih godina stalno spominjan kao selektor, pa sam već postao večiti kandidat. Mislim da treba pustiti Mladena da radi svoj posao, a pobede i porazi su normalna stvar u fudbalu i ne treba ih prenaglašavati - rekao je on.

Šanse

Dragan Stojković 45%

Ljubiša Tumbaković 30%

Neko treći 25%

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track