OVAKO SE IGRA ZA NACIONALNI TIM! Košarkašica Srbije OVOM porukom oduševila sve navijače! (FOTO)
Foto: KSS

SJAJNO!

OVAKO SE IGRA ZA NACIONALNI TIM! Košarkašica Srbije OVOM porukom oduševila sve navijače! (FOTO)

Košarka -

Košarkašice Srbije zabeležile su danas ubedljivu pobedu u prijateljskoj utakmici sa selekcijom Slovačke rezultatom 93:60 (22:16, 31:14, 24:16, 16:14) u pripremnom meču za Evropsko prvenstvo.

Jedna od najboljih u dresu srpske reprezentacije bila je Jelena Milovanović, tj. sada posle udaje Bruks.

Ona je u pobedi srpskog tima za nešto više od 15 minuta u igri ubacila čak 12 poena, i za samo poen ''zaostala'' na kraju za najefikasnijom Anom Dabović.

Posle meča kapiten srpske reprezentacije Jelena Bruks nije krila zadovoljstvo pobedom, ali smatra da ima još mesta za napredak.

"Izuzetno pozitivni utisci. Prošli smo par utakmica i drago mi je da vidim napredak jer naporno radimo i bilo bi mi krivo da se to ne vidi na terenu. Ima i puno grešaka i prostora za napredak, ali vidi se da dobro radimo", rekla je ona.

Koliko je u ovoj izjavi bila kritička, toliko je na društvenim mrežama pokazala svo zadovoljstvo i sreću zbog nastupa u nacionalnom timu.

'' Kako je dobar osećaj nositi ovaj dres ponovo,'' napisala je Jelena na svom oficijalnom Instagram nalogu uz sliku sa dašanje utakmice.

Sada postavljamo pitanje svim ostalim sportistima i onima koji nisu spremni da daju celog sebe za nacciju - Zar je toliko teško da pokažete da ste ponosni na svoju zemlju, svoj grb i dres koji nije lako zaslužiti?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track