KRSTAJIĆ OSTAJE NA KLUPI ORLOVA Slaviša Kokeza: SRBIJO IZVINI Molim vas, dajte nam podršku na meču sa Litvanijom! O selektoru posle tog meča
Foto: Starsport©

VANREDNA KONFERENCIJA

KRSTAJIĆ OSTAJE NA KLUPI ORLOVA Slaviša Kokeza: SRBIJO IZVINI Molim vas, dajte nam podršku na meču sa Litvanijom! O selektoru posle tog meča

Fudbal -

Predsednik fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza obratio se javnosti na vanrednoj konferenciji za medije u SC FSS u Staroj Pazovi.

"Želim da se izvinim naciji i građanima Srbije za debakl koji smo doživeli u Ukrajini, za sramotu od poraza. Mislim da dobar deo odgovornosti ima Savez, kao i stručni štab i igrači. Ovi igrači su najbolje što Srbija ima i ono što treba jeste da ginu i daju sve od sebe, i više i bolje nego što to rade u svojim klubovima. Dres repezentacije je svetinja! Molim vas da pružimo podršku igračima i stručnom štabu u meču sa Litvanijom", rekao je Kokeza na početku obraćanja javnosti.

Novinari nisu imali prava da postave pitanja, već su zamoljeni da sve što ih zanima pitaju na konferenciji za medije posle meča sa Litvanijom.

"Sve kritike i stavove iznesite posle utakmice sa Litvanijom. FSS će u toku sledeće nedelje izaći sa konkretnim stvarima i videćemo kako ćemo da odreagujemo", zaključio je Kokeza i pozvao medije i javnost da podrže fudbalere Srbije u meču sa Litvanijom i da kritike ostave za posle tog duela.

On je naveo da će u sredu biti održana sednica Izvršnog odbora FSS i da će videti kakve će odluke biti donese.

slaviša kokeza
slaviša kokezafoto: Starsport©

Da posetimo, fudbalska reprzentacija Srbije je doživela debakl od Ukrajine 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovo je bio najteži poraz Srbije od osamostaljenja 2006. godine. Srpski tim je bio potpuno nemoćan u Lavovu.

foto: Starsport©

Sledeću utakmicu naša reprezentacija igra u ponedeljak (10. jun) od 20.45 sati protiv Litvanije, takođe u kvalifikacijama, i to pred praznim tribinama usled kazne zbog ponašanja publike na prošlogodišnjem meču Lige nacija sa Crnom Gorom.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track