Najnovije vesti

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Fudbaleri Zvezde počeli pripreme za novu sezonu (VIDEO)
Foto: Starsport©

ZLATIBOR PRVA DESTINACIJA

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Fudbaleri Zvezde počeli pripreme za novu sezonu (VIDEO)

Fudbal

Fudbleri Crvene zvezde okupili su se u Beogradu na početku priprema za novu sezonu, a na prozivci se pojavilo 28 igrača.

Zbog reprezentativnih obaveza na prozivci se nije pojavilo sedmorica igrača, a to su Milan Borjan, Miloš Gordić, Filip Stojković, Milan Gajić, Srdjan Babić, Mirko Ivanić, Dejan Joveljić i Nikola Krstović.

 

"Imali smo kratku pauzu od dve nedelje, tokom koje smo se malo odmorili.Na testiranjima je pokazano da su igrači na zavidnom nivou forme, što je i logično. Svi su spremni i orni da rade", rekao je trener Vladan Milojević novinarima u Beogradu.

 

Crveno-beli danas putuju na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema. Tokom boravka na Zlatiboru igrači će u najvećoj meri raditi na fizičkoj pripremi, a povratak u Beograd zakazan je za 15. jun.

 

Milojević je rekao da će tokom leta "sigurno biti dolazaka i odlazaka" i ponovio da će najsrećniji biti 1. septembra kada bude u potpunosti znao tim.

 

"Za razliku od prethodnih godina, ove je situacija da već imamo formiran tim. Svi su već duže vreme u sistemu i znaju šta i kako treba da se radi, rekao je on.

 

Upitan šta u predstojećoj sezoni može da bude bolje, Milojević je kazao da od ekipe traži samo da zaboravi prethodnu i napornim radom bude fokusirana na ono što je pred njom.

 

"Prošla treba da ode u istoriju. Zatvaramo knjigu i okrećemo nove stranice. Moramo da budemo spremni za nove izazove i da pronadjemo nove motive. To je normalno u sportu", kazao je on.

 

 

Milojević se i posle pitanja novinara osvrnuo i na odluku Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju ta Crnu Goru protiv Kosova.

 

"To je njihova odluka. Sigurno nije bilo lako. Odlučili su tako verovatno nošeni srcem i patriotizmom. Mislim da su napravili pravu odluku i jakih u tome podržavam", rekao je Milojević.

 

Posle samo dva dana boravka u Beogradu šampion Srbije će od 17. juna do 2. jula biti u austrijskom Vindišgarsten, gde je predvidjeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.

 

kurir.rs / Beta 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...