KRSTAJIĆ RADI FENOMENALNO! Darko Kovačević čvrsto uz selektora i posle katastrofe u duelu sa Ukrajinom
Foto: Starsport

PODRŠKA

KRSTAJIĆ RADI FENOMENALNO! Darko Kovačević čvrsto uz selektora i posle katastrofe u duelu sa Ukrajinom

Fudbal -

Sportski direktor FSS-a Darko kovačević stoji čvrsto uz selektora Mladena Krstajića i posle katastrofe u duelu sa Ukrajinom.

"Analiziraćemo obe utakmice (i onu sa Litvanijom, prim. aut), međutim nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu utakmice i koliko je posvećen poslu", rekao je Darko Kovačević za Sportski Žurnal.

selektor ima podršku sportskog direktora
selektor ima podršku sportskog direktorafoto: Starsport©

Fudbaleri Srbije u drugom meču kvalifikacija za EURO 2020 u Lavovu poraženi su od selekcije Ukrajine sa 5:0.

Srbija je prvi susret odigrala protiv Portugala u martu ove godine, kada je susret završen bez pobednika i to je za sada jedini bod koji su uspeli da osvoje i sada se nalaze na poslednjem mestu u grupi.

Mladen Krstajić je postavkom 3-5-2 pokušao da iznenadi Andreja Ševčenka, želeo je da njegovi izabranici budu ofanzivniji, a nije previše mario za odbranu svog gola, pa su to domaći fudbaleri iskoristili.

Engleska je favorizovana, sudeći po poslednjim rezultatima obe selekcije možemo da očekujemo i efikasan meč. Tip 3+ vredan je kvote 1,65. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Švajcarska – Engleska.

Fudbaleri Srbije će svoj treći meč odigrati u ponedeljak u Beogradu, kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu Litvanije, bez prisustva publike.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track