Najnovije vesti

VELJKO RAŽNATOVIĆ BIJE HARADINAJEVOG BORCA: Posle Hrvata sledi borba sa Albancem rođenog na Kosovu?!
Foto: Kurir, screenshot

MEČ U PRIŠTINI?!

VELJKO RAŽNATOVIĆ BIJE HARADINAJEVOG BORCA: Posle Hrvata sledi borba sa Albancem rođenog na Kosovu?!

Ostali sportovi

Mladom srpskom bokseru Veljkou Ražnatoviću sledeći rival mogao bi da bude Albanac Petrit Mazrekaj (27), rođen na Kosovu. 

Čitav događaj, koji bi trebalo da se odigra 31. avgusta, dobija na zanimljivosti zbog činjenice da je Mazrekaj blizak prijatelj sa Ramušem Haradinajem.

Tačnije, Haradinaj je borcu sa Kosova svojevremeno uručio albansku zastavu na jednom od svečanih prijema zbog „sportskih ostvarenja“. Na sve to, Haradinaj već politizuje čitav događaj i zakuvava atmosferu izjavom da Mazrekaj ne može da ide u Beograd da boksuje već da taj meč mora da bude održan na nekom drugom mestu!

- Još smo u pregovorima oko mesta održavanja meča, ali Haradinaj i mnogi drugi smatraju da u Beogradu ne bi bio bezbedan - izjavio je Mazrekaj za albanske medije.

Veljko Ražnatović se još ne oglašava povodom cele priče, ali posle meča sa Hrvatom Petrom Mrvaljem, koga je nedavno nokautirao u prvoj rundi, pokazao je u kasnijim istupima da ga politika ne zanima. Albanski mediji agituju da meč bude održan u Prištini?!

kurir.rs / alo.rs 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...