ŽIVO U HUMSKOJ, ODLASCI I DOLASCI KAO NA TRACI: Marković u Bolonji, Radmanovac u Češkoj
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Prelazni rok

ŽIVO U HUMSKOJ, ODLASCI I DOLASCI KAO NA TRACI: Marković u Bolonji, Radmanovac u Češkoj

Fudbal -

Štoperske pozicije će pretrpeti najveće promene tokom letnjeg prelaznog roka. Već su dovedeni Vujačić i Dinga kao zamene za Markovića i Pavlovića.

Do odlaska u Sloveniju na drugu fazu priprema upravu Partizana očekuju ozbiljni razgovori sa igračima za koje je stručni štab rekao da im nisu neophodni u narednoj sezoni.

Na listi prioriteta biće svakako oslobađanje od ugovora o saradnji sa Sejdubom Sumom, a zatim sa Norvežaninom Musom Ndžajiem, Goranom Zakarićem, Nemanjom G. Miletićem ...

foto: Partizan.rs

Pored Strahinje Pavlovića, koji je već jednom nogom u inostranstvu, preko granice će verovatno Svetozar Marković. Za njega je ozbiljno zagrizla Bolonja Siniše Mihajlovića, koji je svojevremeno odveo Sašu Lukića u Torino i za mali novac napravio odličan posao "bikovima".

Za dvojicom štopera mogao bi da krene još jedan biser omladinske škole. Reč je Stefanu Radmanovcu, supertalentovanom desnom beku U19 ekipe, koji se sa omladinskom reprezentacijom Srbije trenutno nalazi u Sloveniji.

?

A post shared by Stefan Radmanovac (@radmanovac_2) on

Iz Češke je stigla konkretna ponuda, ali odluku o ovom transferu treba da donese trener Savo Milošević.

Što se tiče dolazaka crno-beli su već završili transfere Aleksandra Lutovca i Dominika Dinge, Igora Vujačića i Danila Pešukića. Veoma blizu Humske je i Bojan Matić iz Vojvodine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track