TRČI, DAJ GOL, JURI! Dinamičan trening Zvezde na Zlatiboru! (VIDEO)
Foto: Starsport©

pripreme!

TRČI, DAJ GOL, JURI! Dinamičan trening Zvezde na Zlatiboru! (VIDEO)

Fudbal -

Dinamičan trening odradili su ovog puta izabranici Vladana Milojevića na pripremama na Zlatiboru.

Izuzetno toplo vreme, čak 29 stepeni, bilo je danas na Zlatiboru nešto posle 17 časova kada je crveno-beli četa izašla na teren. Iako je na izmaku peti dan priprema i umor je zbog jakog ritma prisutan, on se nije video kod naših fudbalera. U odličnom raspoloženju i puni elana otpočeli su sa zagrevanjem.

Na delu terena gde članovi stručnog štaba marljivo postavljaju rekvizite u uvodnim minutima određene su vežbe brzine i hitrine.

Nakon toga rađene su vežbe ponovljene sprintne sposobnosti sa loptom. Smenjivali su se igrači pored štapova i čunjeva.

Trideset minuta kasnije prešlo se na rad na celom terenu. Po trojica igrača sačinili su sedam grupa. Svaki igrač iz grupe imao je za cilj da što brže stigne do gola, da zatrese mrežu i istrči do cilja brže od suparnika. Nije nedostajalo žara i borbenosti našim igračima, pa su tako njihove poteze ispratile i reakcije sa tribina.

Prešlo se na sličnu vežbu u kojoj je igrač imao zadatak da završi akciju šutem sa 16 metara i da u najkraćem roku spreči drugog igrača koji sa aut linije kreće da postigne gol.

Rad je završen igrom deset na deset na dva gola na polovini terena, što je predstavljalo oporavak posle napornog treninga koji je bio posvećen radu na brzini.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track