MILIONČE ČEKA PAVKOVA: Crvenu zvezdu kolju procenti, još se razmišlja o ponudi Kineza
Foto: FK Crvena zvezda

Većanje na Marakani

MILIONČE ČEKA PAVKOVA: Crvenu zvezdu kolju procenti, još se razmišlja o ponudi Kineza

Fudbal -

Đangsu nudi 3.000.000 evra crveno-belima, koji bi posle isplate komisija i procenata Radničkom zaradili oko 1.800.000 evra što je procena da je malo za napadača takvog kalibra.

Specijalni izveštač Kurira iz Austrije - Aleksandar Radonić

Milan Pavkov je blizu prelaska u kineski Đangsu! Klub koji trenutno zauzima peto mesto u fudbalskom prvenstvu Kine poslao je Crvenoj zvezdi ponudu vrednu 3.000.000 evra!

Milanu Pavkovu Kinezi garantuju godišnja primanja oko 1.000.000 evra, s tim da bi ona mogla da budu i veća ukoliko bude ispunio određene bonuse. Sportski i menadžment sektor crveno-belih još nije odlučio hoće li prihvatiti transfer, jer uprava kluba traži 4.500.000 evra za visokog centarfora rodom iz Begeča.

Naime, Crvena zvezda se prilikom kupovine Milana Pavkova obavezala na 30 procenata Radničkom iz Niša prilikom naredne prodaje. S obzirom na taj postotak, kao i novac koji bi otišao na plaćanje raznih komisija, što menadžerskih, što FSS, Crvenoj zvezdi bi ukupno ostala suma oko 1.800.000 evra!

Bez obzira što bi taj novac legao na račun Crvene zvezde, prilično je mali za fudbalera klase Milana Pavkova, čoveka dva gola u pobedi nad Liverpulom u Ligi šampiona i "meč vineru" u derbijima protiv Partizana.

kurir.rs / A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track