TRANSFER BOMBA JE SPREMNA DA EKSPLODIRA U HUMSKOJ: Olimpijakos pojačao ponudu, Svetozar Marković na korak od Pireja!
Foto: Starsport©

bilo je pitanje trenutka

TRANSFER BOMBA JE SPREMNA DA EKSPLODIRA U HUMSKOJ: Olimpijakos pojačao ponudu, Svetozar Marković na korak od Pireja!

Fudbal -

Talentovani štoper Partizana Svetoza Marković na korak je od prelaska u grčki Olimpijakos.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije – Nemanje Ilića

Marković je već jednom bio na pragu transfera u klub iz Pireja, ali do dogovora nije došlo zbog visine plate koju su Grci ponudili talentovanom štoperu. Naime, Marković nije bio zadovoljan platom od 150.000 evra godišnje i sve je bilo stopirano, ali ispostaviće se kansije, samo na kratko. Grci su odlučili da ’’podebljaju’’ ponudu za Markovića, pa su odmah reagovali i hitro poslali karte na adresu hotela Habakuk na Pohorju gde su smešteni fudbaleri Partizana, kako bi se transfer obavio što je pre moguće.

Marković je u subotu bio u protokolu za meč protiv Olimpije, međutim, pred sam start utakmice je skinut sa spiska. U nedelju je propustio jutarnji trening i očekuje se da u toku dana krene put Grčke i stavi paraf na ugovor za višestrukog šampiona Grčke.

Pretpostvlja se da je okidač u pregovorima bila povreda Jagoša Vukovića, koga bi Marković mogao da zameni na pozciji standardnog štopera.

Popularni ’’Sveta’’ ima samo 19 godina i mnogi ga smatraju za najvećeg talenta na pozciji centralnog beka na ovim prostorima. Prošao je sve mlađe selekcije reprezenatcije Srbije, za mladu selekciju upisao je tri nastupa, a debitovao je 7. septembra prošle godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track