TRENER RADNIČKOG UPUTIO IZVINJENJE MERAKLIJAMA POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE Krunić: Morali smo mnogo bolje, nažalost nismo uspeli
Foto: Starsport©

ZAVRŠILI TAKMIČENJE

TRENER RADNIČKOG UPUTIO IZVINJENJE MERAKLIJAMA POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE Krunić: Morali smo mnogo bolje, nažalost nismo uspeli

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je večeras da je razlog ispadanja njegove ekipa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa loša utakmica u Talinu i izvinio se naciji i navijačima niškog kluba zbog lošeg rezultata.

Čestitao bih Flori prolaz u drugo kolo. Pokušavali smo celu utakamicu da napadamo da dodjemo do tih golova, dali smo ta dva, ali smo nažalost primili dva. Slabije smo odigrali u prvoj utakmici i mislim da je tu uzrok našeg poraza", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog iz Niša eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako su večeras na svom stadionu u revanš utakmici igrali nerešeno s Florom 2:2 , ali su u ukupnom rezultatu izgubili 2:4.

foto: Starsport©

"Čestitao bih igračima koji su danas dali maksimum, više nisu mogli što se tiče trke, trebalo nam je i malo sreće, nismo smeli da primimo izjednačujući gol iz prekida. Nije smelo to da nam se desi", rekao je Krnić.

"Izvinio bih se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja u prvom kolu. Morali smo mnogo bolje, nažalost nismo uspeli. Posle ovakvog ispadanja, posle ova dva rezultata, teško je pričati, ali svesni smo da je sve do nas", dodao je on.

foto: Starsport©

Tokom utakmice čuli su se i povici "Simo odlazi", a novinare je zanimalo da prokomentariše prijem niške publike.

"To je ostalo od vremena kad sam bio trener Čukaričkog, ostalo je malo nezadovoljstvo publike prema meni. Ja sam profesionalac i za svaki klub radim kao da je jedini na svetu", rekao je Krunić.

foto: Starsport©

Trener Flore Jigen Hen bio je kratak i istakao da je sreća bila jedan od ključnih faktora prolaza u narednu fazu.

foto: Starsport©

"Teška utakmica za nas, protivnik nas je pritiskao od početka, morali smo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. I dalje mislim da je ovo jak protivnik i da je za ovakve utakmice potrebno i malo sreće koju smo imali", rekao je on.

Večeras počinje nova sezona u Linglong Superligi Srbije, i to na stadionu na krovu tržnog centra, gde Voždovac od 20.00 dočekuje novajliju TSC iz Bačke Topole. Kvota na keca je 1,55, a na goste je čak 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Voždovac - TSC.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track