ZLATAN HET TRIKOM JASNO PORUČIO KO JE GAZDA LOS ANĐELESA: Ibrahimović dominirao na terenu, a onda se SOČNOM PSOVKOM obratio rivalu! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

MAESTRALNA PARTIJA ŠVEĐANINA

ZLATAN HET TRIKOM JASNO PORUČIO KO JE GAZDA LOS ANĐELESA: Ibrahimović dominirao na terenu, a onda se SOČNOM PSOVKOM obratio rivalu! (VIDEO)

Fudbal -

Bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je postigao tri gola u pobedi LA Galaksija nad LA FC u gradskom derbiju.

Zlatan Ibrahimović još jednom je dokazao izvanrednu formu!

Zlatan je svom timu doneo veliku pobedu! Dao je tri strašna gola i posle preokreta uspeo je da sruši velikog rivala.

Protivnik je poveo već u četvrtom minutu preko Karlosa Vele, ali je Zlatan u osmom minutu doneo izjednačenje spektakularnim pogotkom.

Mreže su mirovale do kraja poluvremena, a u 56. minutu je Ibrahimović kompletirao preokret svog tima.

Treći pogodak je postigao u 70. minutu, a konačnih 3:2 je postavio Vela, svojim drugim golom na meču u nadoknadi vremena.

Sam uvod u meč bio je izuzetno zanimljiv, jer je Ibrahimović objasnio kako se oseća u prvenstvu Amerike, naročito jer su novinari okarakterisali derbi kao sudar najboljih Zlatana sa jedne strane i Karlosa Vele sa druge.

- MLS nije na nivou na kome su lige u Evropi. Ranije sam igrao sa fudbalerima koji su na mom nivou ili blizu njega. To je činilo igru mnogo lakšom. Ovde sam kao Ferari među automobilima Fiata - slikovit je bio Zlatan.

- Idi kući, ti ku*ko mala - poručio je Zlatan članu stručnog štaba rivala posle spektakularnog trijumfa.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track