NOVINARI, NAPRAVILI STE JEDNU GREŠKU! Zlatan Ibrahimović se u svom stilu obratio SEDMOJ SILI i sada je tema društvenih mreža (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ŠVEĐANIN DOMINIRA U AMERICI

NOVINARI, NAPRAVILI STE JEDNU GREŠKU! Zlatan Ibrahimović se u svom stilu obratio SEDMOJ SILI i sada je tema društvenih mreža (VIDEO)

Fudbal -

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović blistao je u novom trijumfu LA Galaksija, ali i nakon toga na konferenciji za medije.

Bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je postigao tri gola u pobedi LA Galaksija nad LA FC u gradskom derbiju i još jednom dokazao izvanrednu formu!

Pre meča novinari su hteli da naprave poređenje Karlosa Vele, nekadašnjeg igrača Arsenala sa Ibrahimovićem na šta je ovaj rekao uoči derbija da je on Ferari, a svi ostali u ligi Fijati.

Posle ove utakmice, Meksikanac je ostao na prvom mestu liste strelaca sa 21. golom u 20 utakmica, dok je Šveđanin postigao 16. golova na 17 utakmica.

Na konferenciji za štampu Ibrahimović je pričao o tom poređenju:

"Postigao je danas dva gola, ja ga veoma poštujem i dobar je igrači, ali napravili ste jednu grešku, uporedili ste ga sa mnom. To vam je najveća greška!" - rekao je Ibrahimović u svom stilu i postao još jednom hit na društvenim mrežama.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track