RASKOMADAO DEVOJKU I DELOVE TELA BACIO PSIMA! Fudbaler zbog novca počinio SVIREPO UBISTVO, a sud ga kaznio kućnim pritvorom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SKADAL U BRAZILU

RASKOMADAO DEVOJKU I DELOVE TELA BACIO PSIMA! Fudbaler zbog novca počinio SVIREPO UBISTVO, a sud ga kaznio kućnim pritvorom! (VIDEO)

Fudbal -

Brazilski golman Bruno Fernandes (34), koji je osuđen na 22 godine robije zbog svirepog ubistva bivše devojke Elize Samudio, biće pušten u kućni pritvor nakon što je odslužio samo šest godina kazne.

Fernandes je 2013. godine osuđen na 22 godine zatvora, jer je uz pomoć prijatelja počino jezivo ubistvo. Naime, njegova bivša partnerka je tužila fudbalera jer nije plaćao alimentaciju za sina, pa je Fernandes rešio da se osveti. Sa prijateljima je skovao plan... Ubili su devojku, raskomadali je, a zatim delove tela bacili psima!

Na suđenju je priznao da je učestvovao u planiranju zločina, ali nikada nije priznao samo ubistvo. Dobio je višegodišnju zatvorsku kaznu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Međutim, nakon samo šest godina, fudbaler izlazi iz zatvora Varginha. Sud mu je dopustio da ostatak kazne odradi kroz kućni pritvor!

Procenili su da je ispunio uslove da bude prebačen u zatvor poluzatvorenog tipa koji dopušta osuđenicima da idu na posao, treniraju. Jedini uslov je da noć provede u zatvoru. Kako Varginha nema uslove za ovakav tip služenja kazne, Fernandesu je dopušteno da spava kod kuće. Dakle, od 20 časova do 6 ujutru mora biti u kući.

foto: Profimedia

Ovo nije prvi skandal vezan za slučaj bivšeg golmana Flamenga. 2017. godine je na kratko pušten na slobodu, nakon žalbe koju je uložio. Odmah je potpisao ugovor sa jednog drugoligaša. Javnost je bila besna, a klub je ostao bez sponzora zbog tog izuzetno glupog poteza. Fernandes je nakon dva meseca ponovo vraćen na služenje kazne.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track