reakcija

ONI GAZE, PLJUJU, NE IGRAJU FUDBAL: Igrači Partizana oštri posle meča sa Velšanima (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su i u revanš meču u Beogradu bili bolji od velške ekipe Konah Keja sa 3:0 (1:0), za ukupnih 4:0.

Naredni protivnik crno-belih na evropskoj sceni biće ekipa turske Malatije koja je posle 2:2 u prvom meču u revanpšu eliminisala slovenačkku Olimpiju sa 1:0.

Golman Partizana Vladimir Stojković posle meča je rekao:

"Videli ste, psihički je bilo teško, napadali smo, stvarali šanse i probili njihov bunker. Oni su i najavili da dolaze da se brane", istakao je čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković.

Ni njegov saigrač Ognjen Ožegović nije imao pozitivne reči na račun velškog predstavnika u Evropi.

"Oni ne igraju fudbal, nego neki poluragbi. Kako oni gaze, pljuju... Nisu nijednu fudbalsku akciju napravili za 180 minuta. Malatija? Imaju mnogo para, dobre strance, iskoristiće svoj teren maksimalno, na nama je da i mi iskoristimo nas teren i da mozda u prvoj utakmici rešimo dvomeč", kazao je napadač.

Duelom Metalac - Zemun kreće nova sezona u Prvoj ligi Srbije. Domaćin je jedan od glavnih favorita za ulazak u Superligu i favorti je protiv Zemunaca koji su ispali iz elite. Kvota na keca je 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Zemun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track