MARKO OD NOVAKA PRAVI NOVOG ROKIJA: Evo s kim Đoković vesla u Мarbelji
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

MARKO OD NOVAKA PRAVI NOVOG ROKIJA: Evo s kim Đoković vesla u Мarbelji

Tenis -

Nakon odlaska Gebharda Fil-Griča, novi-stari kondicioni trener najboljeg tenisera sveta je Marko Paniki, koji mu je čak i na letovanju zadao žestok ritam treninga

Novo-staro lice u timu Novaka Đokovića je Italijan Marko Paniki, kondicioni trener koji će zauzeti mesto Gebharda Fil-Griča. To je upravo onaj iz čamca sa kim Nole vesla na letovanju u Marbelji.

foto: Profimedia

Dosadašnji kondicioni trener najboljeg svetskog tenisera posvetiće se novom izazovu kao član Olimpijskog komiteta Austrije, a o Novakovoj fizičkoj spremi ponovo će brinuti iskusni Italijan. I to kako - Paniki je već zadao žestok ritam treninga Đokoviću, i to usred odmora s porodicom u prestižnom španskom letovalištu. Pa tako jedan Novakov dan sad izgleda - red igre s decom, red kupanja, red vežbi na pesku, red veslanja, red odbojke na pesku...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Đoković odranije zna kako izgleda rad s Panikijem pošto su njih dvojica već nakratko sarađivali tokom prošle i pretprošle godine.

Svetski reket broj 1 odlučio je da nakon osvajanja Vimbldona propusti Rodžers kup, a iako se mislilo da je reč o umoru, veoma je moguće da je ova odluka posledica želje da se što bolje uklopi u rad s Panikijem i da maksimalno spreman dočeka završnicu sezone, uključujući poslednji grend slem u sezoni US open, koji počinje krajem avgusta.Gojko Filipović

Privremeno VAJDA NAPUSTIO NOLETA, ČEKA ĆERKIN POROĐAJ!

Marjan Vajda privremeno je napustio Noleta i pridružiće mu se tek za US open, koji počinje krajem avgusta. Razlog je privatan. Njegova ćerka Nikolina treba da se porodi u narednih nekoliko dana, pa je uspešni trener odlučio da joj se nađe pri ruci.

- Moja ćerka će se poroditi početkom avgusta. Želim da budem kod kuće nekoliko nedelja i budem uz moje dete, a onda ću se pridružiti Novaku u Njujorku - rekao je Vajda.

Ostaju zajedno NASTAVLJA SE SARADNJA SA IVANIŠEVIĆEM
foto: Profimedia

Novak Đoković za predstojeći US open priprema se u Marbelji zajedno s Goranom Ivaniševićem, koji je u njegovom timu od početka Vimbldonu. Iako je njihova saradnja bila vezana samo za grend slem u Londonu, očigledno da je prvi reket sveta odlučio da bivši hrvatski teniser i dalje bude u njegovom timu. Sam Ivanišević je u nekoliko navrata isticao da se broj 1 nikad ne odbija.

Kurir.rs/Gojko Filipović Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track