NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Partizan dočekuje Mačvu, Vojvodina gosti ekipu Rada, duel Zvezde i Voždovca odložen
Foto: Starsport©

3. KOLO SLS

NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Partizan dočekuje Mačvu, Vojvodina gosti ekipu Rada, duel Zvezde i Voždovca odložen

Fudbal -

Od petka do nedelje na programu je sedam od osam mečeva trećeg kola fudbalske Super lige Srbije, pošto je utakmica Voždovca i Crvene zvezde odložena zbog učešća crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Treće kolo domaćeg šampionata danas će od 20.00 otvoriti fudbaleri Mladosti i Proletera. Ekipa iz Lučana je u prva dva kola upisala pobedu i poraz, dok će Proleter pokušati da upiše prvi trijumf u novoj sezoni jer nakon dve utakmice na svom kontu ima samo bod.

Prvi meč u subotu odigraće Indjija i Napredak, od 17.00, dok će tri sata kasnije početi još dve utakmice - Vojvodina će dočekati Rad, a Radnički ekipu Javora.

Novosadjani su u prvom kolu savladali Mačvu, dok su u narednoj rundi bili bolji Napretka. Na drugoj strani, Rad je sezonu počeo porazom u Subotici, dok je njegov naredni meč odložen zbog obaveza Čukaričkog u evropskim kvalifikacijama.

Drugu pobedu u novoj sezoni pokušaće da upišu i fudbaleri Radničkog. Ekipa s Čaira je u prvom kolu pobedila Proleter, dok je prošlog vikenda poražena na gostovanju Crvenoj zvezdi. Javor je novu sezonu počeo porazom od Zvezde, dok je njegov meč protiv Partizana odložen zbog učešća crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

U nedelju su na programu još tri meča i svi će se igrati od 20.00.

Čukarički će, nakon poraza od Moldea i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evropa, pokušati da popravi utisak u meču protiv Radnika, dok će trenutno prvoplasirani TSC gostovati subotičkom Spartaku. Fudbaleri Partizana su juče obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, a u nedelju, pred praznim tribinama, dočekuju Mačvu.

Crno-beli su sezonu u Super ligi otvorili pobedom na gostovanju u Indjiji, dok je njihov drugi meč odložen zbog nastupa u evropskim kvalifikacijama. Šapčani su na početku šampionata doživeli poraz na gostovanju Vojvodini, dok su u narednom kolu na svom terenu podelili bodove s Indjijom.

Parovi 3. kola:

Petak:

Mladost - Proleter (20.00)

Subota:

Indjija - Napredak (17.00)

Radnički Niš - Javor (20.00)

Vojvodina - Rad (20.00)

Nedelja:

Čukarički - Radnik (20.00)

Partizan - Mačva (20.00)

Spartak - TSC (20.00)

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track