TELEFON ZVONI, ZVONI, ZVONI... JELENA ME ZOVE! PET PROPUŠTENIH POZIVA! Novak ispičao kako je propustio priliku da upozna idola: Spustio sam slušalicu! Ne znam šta mi je bilo (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

anegdota sa džordanom

TELEFON ZVONI, ZVONI, ZVONI... JELENA ME ZOVE! PET PROPUŠTENIH POZIVA! Novak ispičao kako je propustio priliku da upozna idola: Spustio sam slušalicu! Ne znam šta mi je bilo (VIDEO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispričao je zanimljivu anegdotu kako je propustio priliku da upozna idola iz detinjstva, slavnog košarkaša Majkla Džordana.

"Oduvek sam sanjao da upoznam svoja tri sportska idola. To su bili Džordan, Sampras i Tomba jer dolazim iz porodice skijanja, a i ja kao strastveni skijaš sam obožavao Tombu. I do tog trenutka nisam upoznao nijednog, sećam se da je prvi bio Sampras. Znam da sam se pitao: Šta sad, šta sad?! Da li da ga pitam da igramo? I naravno, pitao sam ga i on je prihvatio i to je bilo veliko nadahnuće za mene - rekao je Novak u intrevjuu za "Vicesports".

"Sa Džordanom imam zanimljivu anegdotu, nisam ga upoznao do sada, Tombu jesam nekoliko puta je bio u Srbiji, razvili smo prijateljski odnos. Nisam nikad skijao sa njim, a to mi je velika želja. A Džordan? Pa, on je bio u Monte Karlu gde ja živim već deset godina i sećam se imao sam pauzu između dva treninga", počeo je priču Nole:

foto: Pritnscreen Youtube

"Moja žena je otišla da se prošeta gradom sa svojom sestrom i meni zvoni telefon. Mislim, to je bilo pre nego što smo postali roditelji dok smo još imali mogućnost da se malo odmorimo. Stavio sam telefon da nema zvona sa strane, malo zatvorio oči, malo da odmorim. Kada vidim nešto svetli, svetli, vibrira. Reko ko me zove?! Ona me zove! Pet propuštenih poziva! Ja se javim sećam se tog trenutka kao da je juče bilo - rekao je u dahu Novak.

foto: Printscreen YT

"Ona mi kaže 'Džordan je tu, na pet metara!', ja kao 'Molim?!'.

'Majkl Džordan, tvoj idol kog želiš tako žarko i jarko da upoznaš je ispred mene. Dolazi odmah!'

Ne znam šta mi je bilo i ja kažem: 'Ne mogu imam trening popodne i moram da odmaram'. Majke mi, spustio sam slušalicu i razmišljao naravno posle deset minuta preznojavanja sam se pokupio i otišao, ali njega više nije bilo. I to je taj trenutak, ali nema veze. Imaćemo priliku da se negde upoznamo, znam da je strastveni golfer - govori Novak i svedoči da nije izgubio nadu da će upoznati svog idola.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track