OTAC ĆE ZBOG MENE PO PRVI PUT MORATI DA NAVIJA PROTIV PARTIZANA Napadač Malatje otkrio šokantnu istinu pred meč u Beogradu: Pitao sam tatu kako može da navija za Partizan pored Zvezde?
Foto: Printscreen

KAKVA PRIČA

OTAC ĆE ZBOG MENE PO PRVI PUT MORATI DA NAVIJA PROTIV PARTIZANA Napadač Malatje otkrio šokantnu istinu pred meč u Beogradu: Pitao sam tatu kako može da navija za Partizan pored Zvezde?

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Malatje večeras od 21 čas igraju prvi od dva meča 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Malatja je u prošlom kolu eliminisala Olimpiju iz Ljubljane najviše zahvaljujući Adisu Jahoviću koji je postigao jedini gol na meču u revanšu igranom u Sloveniji.

Adis je bivši reprezentativac Makedonije, a ima i BIH pasoš. Na početku sezone prešao je u Malatju iz Konjaspora, i već se isplatio novom klubu, slobodno možemo reći.

Otac napadača Malatjaspora, Halit Jahović, će u četvrtak prvi put morati da navija protiv kluba koji voli.

- Iskreno, nisam pratio puno srpske klubove ali dobro znam šta je "večiti derbi". Najveći balkanski derbi, a silom prilike više znam o crno-belima pošto moj otac navija za Partizan. Nedavno mi je rekao: "Moram prvi put da navijam protiv mog Partizana jer mi sin igra protiv njih". Sem njega, o Partizanu mi je pričao dosta i dobar drug, Marko Jevtović. Verujem da će to biti dobre utakmice i jedva ih čekam - rekao je Adis u razgovoru za ''Blic sport.''

Nekadašnji makedonski reprezentativac ima zanimljivu porodičnu priču usko vezanu za "večite". Adis Jahović favorizuje Zvezdu zbog toga što je mislio da njegov otac navija za crveno-bele, ali je živeo u zabludi.

- Otac navija za Partizan, iako sam do skoro mislio da je zvezdaš. Pre oko tri meseca smo Lukač, Jevtović i ja vodili jedan šaljiv razgovor oko "večitih rivala" i tada sam im rekao kako moj tata navija za Zvezdu i ja bih isto kada bih bio u situaciji da sam na derbiju. Ispostavilo se kasnije da sam bio u zabludi, jer je "grobar". Rekao sam mu: "Hej, pa kako možeš da navijaš za Partizan, bio sam ubeđen da si Zvezdin zbog Darka Pančeva". To je bila velika generacija, Crvena zvezda je osvojila i Ligu šampiona, logično sam išao da je Zvezda najveći klub na tim prostorima i da zbog toga favorizuje njih, ali pogrešio sam. Nemam omiljeni klub među dva najveća srpska, blagu prednost dajem Zvezdi jer sam sve vreme mislio da mi je otac zvezdaš. Meni je sada jedino Malatja u glavi, a volim da gledam i navijam za Juvetus, oni su isto crno-beli kao Partizan - zaključio je Adis.

Kurir sport / Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track