Najnovije vesti

MAJK TAJSON OTKRIO NAJDUBLJU TAJNU I PRODRMAO SVET BOKSA: Na doping kontroli sam podmetao urin žene i dece! Koristio sam lažni penis! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Sad je sve jasno

MAJK TAJSON OTKRIO NAJDUBLJU TAJNU I PRODRMAO SVET BOKSA: Na doping kontroli sam podmetao urin žene i dece! Koristio sam lažni penis! (VIDEO)

Ostali sportovi

Majk Tajson, jedan od najboljih, ali i najkontroverznijih boksera svih vremena, još jednom je dobro potresao svet ovog sporta.

"Gvozdeni Majk" je u razgovoru za ESPN priznao da je varao na doping kontroli.

"U početku sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tada sam odlučio da je bolje da upotrebim urin od dece", rekao je Tajson.

Slavni bokser je priznao i na koji način je varao kontrolore. Pa, zapravo vrlo jednostavno - koristio je lažni penis. Na taj način je uspeo da prevari medicinsko osoblje koje je u trenucima kontrole bilo uz njega.

Tajson je otkrio da je za svoj proračunati manevar koristio trenutak kada bi svi okretali glavu jer nisu nikada direktno gledali u njegov penis.

"Većini muškaraca je neugodno kada im pokažeš penis, zbog toga su automatski okretali glavu svaki put kada sam bio na kontroli".

Majk Tajson je planetarno popularan postao 1986. godine kada je kao mladić od 20 godina postao najmlađi prvak sveta u teškoj kategoriji ikada.

Tokom karijere za njega su vezani brojni skandali. Bio je višegodišnji ovisnik o kokainu, a 1991. godine je otpužen za silovanje 18-godišnje devojke zbog čeka je tri godine proveo u zatvoru.

Iako je tokom karijere zaradio čak 350 miliona evra, našao se u žešćim dugovima posle karijere. Razbacivanje novcem, između ostalog je kupovao tigrove za kućne ljubimce, je dovelo do toga da ostane dužan čak 100 miliona evra.

Ipak, poslednjih godina se opametio i počeo pametno da ulaže pa je rešio sve finansijske probleme.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...