HILJADU ŠAĆIRIJA PRETI ZVEZDI: Oprez Delije, ne nasedajte na provokacije u Švajcarskoj
Foto: EPA/Martin Divisek, Starsport

PAKLENI PLAN ALBANACA

HILJADU ŠAĆIRIJA PRETI ZVEZDI: Oprez Delije, ne nasedajte na provokacije u Švajcarskoj

Fudbal -

Sprema se novi dron: U Bernu živi veliki broj albanskih ekstremista, koji su se dokopali karata za sutrašnji meč srpskog šampiona i tamošnjeg Jang bojsa, pa postoji bojazan od novih incidenata na stadionu

Spremaju se provokacije za navijače Crvene zvezde na meču protiv Jang bojsa u Bernu! Veliki broj Albanaca živi u ovom gradu i oni su od navijača „mladih momaka“ dobili određen broj ulaznica za utakmicu plej-ofa Lige šampiona!

Sasvim je jasno da oni na stadion ne dolaze zbog fudbala, već da provociraju Delije.

Mnogo je provokatora u Bernu kao što je on
Mnogo je provokatora u Bernu kao što je onfoto: EPA/Valdrin Xhemaj

Oprez - poruka je svim navijačima srpskog kluba koji će sutra uveče biti u Bernu. Više od hiljadu Albanaca živi u ovom gradu, neki od njih dobili su ulaznice za meč od svojih prijatelja Švajcaraca i planiraju dolazak na utakmicu kako bi provocirali navijače Zvezde! Od naših ljudi koji su na licu mesta dobili smo ove informacije, ali i pojašnjenje:

foto: Starssport@

- Biće mnogo više od 2.000 naših navijača na tribinama! Dosta nas je obezbedilo karte na raznorazne načine, tako da će biti Delija na svim tribinama. Tu se javlja mogući problem, pošto smo čuli i da su Albanci odavde dobili karte od Švajcaraca. Ako dođu tamo sa zastavama Kosova ili „velike Albanije“, mogu samo da pomislim šta može da nastane - poručio nam je navijač Zvezde iz Ciriha koji je uspeo da nabavi ulaznicu.

Pošto je opštepoznato da Albanci obožavaju da provociraju Srbe (a mi u tim situacijama reagujemo burno), važno je poslati poruku navijačima Zvezde u Bernu da potpuno ignorišu sve radnje na tribinama koje su režirane kako bi se nanela šteta klubu za koji navijaju!

Papreno ULAZNICA 282 EVRA!

Ulaznica za meč u Bernu i dalje ima u prodaji. Doduše, na crnom tržištu. Servisi na internetu koji se bave preprodajom ulaznica nude gledanje meča Jang bojs - Crvena zvezda za 282 evra. Toliko košta samo jedna ulaznica (četiri-pet puta više od regularne cene). Veliki broj navijača Zvezde upravo je preko internet prodaje došao do ovog dragocenog parčeta hartije.

KARTE ZA REVANŠ

SEVER 800 dinara JUG 800 dinara ISTOK bok1.200 dinara ISTOK centar1.800 dinara ZAPAD bok1.800 dinara ZAPAD centar2.000 dinara ZAPAD VIP3.000 dinara VIP 1, 25.000 dinara VIP galerija5.000 dinara

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto: EPA/Martin Divisek,Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track