BONĐORNO, LACIJALI! Strahinja Pavlović stigao u Rim na potpis ugovora sa Licijom! Veliki broj novinara mu poželelo dobrodošlicu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BOMBA JE SPREMNA

BONĐORNO, LACIJALI! Strahinja Pavlović stigao u Rim na potpis ugovora sa Licijom! Veliki broj novinara mu poželelo dobrodošlicu! (VIDEO)

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera Partizana ove sezone, talentovani Strahinja Pavlović, stigao je danas na lekarske preglede u Rim.

Kao što smo već ranije najavili, Strahinja Pavlović postaće igrač Lacija, a paraf na ugovor sa Rimljanima staviće posle detaljnih lekarskih pregleda.

Njegov dolazak u Rim nije prošao nezapaženo, pa ga je veliki broj novinskih ekipa dočekalo ispred klinike Paideja u Rimu.

Srpski štoper je Italije čak počastio sa ''bonđorno'' prilikom izlaska iz kombija.

Partizan je mladog fudbalera Strahinju Pavlovića prodao Laciju za pet i po miliona evra, potvrdio je klub iz Humske pisanje Kurira.

Za Pavlovića su se interesovali Benfika i Juventus, ali je rimski klub bio najkonkretniji.

Partizan neće dobiti procente od naredne prodaje 18-godišnjeg štopera, ali će Pavlović nositi crno-beli dres do kraja sezone kao pozajmljen igrač.

Strahinja Pavlović je ponikao u Partizanovoj škol, a prvom timu je priključen prošle sezone. Do sada je odigrao 23 utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track