VEZISTA JANG BOJSA O ATMOSFERI KOJA IH ČEKA U BEOGRADU: Ne znamo baš tačno šta nas očekuje, ali znamo da će to biti posebno veče
Foto: Profimedia

Revanš meč plej-ofa

VEZISTA JANG BOJSA O ATMOSFERI KOJA IH ČEKA U BEOGRADU: Ne znamo baš tačno šta nas očekuje, ali znamo da će to biti posebno veče

Fudbal -

Fudbaleri Jang Bojsa uspešno su odradili probu pred revanš meč plej-ofa Lige šampiona koji se igra u utorak na Marakani.

Šampioni Švajcarske su uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u domaćem prvenstvu preslišali Cirih sa 4:0.

Najbolji pojedinac tog meča bio je Kristijan Fasnaht, koji je protiv Crvene zvezde ušao sa klupe jer nije bio dovoljno oporavljen od povrede.

Očekuje se da u Beogradu zaigra od prvog minuta, a Fasnaht nije siguran šta može da očekuje od tog meča.

"Ne znamo baš tačno šta nas očekuje, ali znamo da će to biti posebno veče. Ova pobeda protiv Ciriha nam daje samopuzdanje i došla je u pravom momentu. Izvukli smo dosta pozitivnih stvari iz meča. Naprimer, realizacija u plej-ofu za Ligu šampiona mora da bude još bolja".

Trener Seoane ima još jednu dobru vest pred dolazak u Beograd. U konkurenciji za tim je i Frederik Sorensen, pojačanje koje je debitovalo protiv Ciriha.

Sorensen bi protiv Zvezde mogao da zauzme mesto u štoperskoj liniji umesto Cajsingera, koji je bio najlošiji igrač Jang Bojsa u prvoj utakmici protiv Crvene zvezde.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track