NA POBEDU! PARTIZAN NAPADA LIGU EVROPE Bojan Ostojić: Očekuje nas dosta težak posao
Foto: EPA/Srđan Suki

Sad malo oni Partizan napada Ligu Evrope

NA POBEDU! PARTIZAN NAPADA LIGU EVROPE Bojan Ostojić: Očekuje nas dosta težak posao

Fudbal -

Napad na Ligu Evrope Crno-beli jači za štopera Bojana Ostojića u sutrašnjem (19.00) revanšu plej-ofa protiv Moldea na severu Evrope

Štoper crno-belih Bojan Ostojić veruje da će sutra komandovati odbranom svog tima u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Moldea.

Oporavak od povrede protiče u najboljem redu, ali i ako poslednji test ne bude pozitivan po njega, iskusni defanzivac uverava navijače da ne treba da brinu.

- Osećam se mnogo bolje nego prošle nedelje. Odradio sam juče prvi trening nakon te povrede, ali to sada i nije toliko bitno. Važno je da smo mi pobedili na prošloj utakmici i da je dobra konkurencija u timu, pa ko god da se, ne daj bože, povredi, biće tu neko da ga zameni. Iz tog razloga nisam zabrinut - priča Ostojić.

Kakav meč očekuješ protiv Moldea?

- Očekuje nas ista utakmica kao u Turskoj protiv Malatije. Neće biti nimalo lako. Molde je dobra ekipa, sa odličnim pojedincima. Pokazali su to i kod nas u Beogradu i zato mislim da nas očekuje dosta težak posao. Međutim, znamo svi šta nam donosi prolaz dalje u Ligu Evrope.

Mnogo se priča o Moldeovim napadačima?

- Kao što rekoh, naš rival ima kvalitetne pojedince, posebno napadače. Moramo biti maksimalno spremni za njih, ko god da dobije poverenje trenera - zaključio je Ostojić.

Pregledi u Rimu

PAVLOVIĆ I DALJE NA POSMATRANJU

Tri dana boravka u Rimu nisu dovoljno razjasnila budući status mladog supertalentovanog štopera Partizana Strahinje Pavlovića. Lekari Lacija žele da detaljnim pregledima odbace svaku vrstu sumnje, a dok se detaljne pretrage ne završe neće ni biti zaključen posao o transferu vrednom pet i po miliona evra. Očekuje se ipak da će do puta u Norvešku biti jasno šta će se dalje dešavati s Pavlovićem.

foto: @starsport

Kamerunac u fokusu

SAVO HOĆE BANJAKA

Ukoliko ostvari plasman u grupnu fazu Lige Evrope, crno-beli će pokušati da kompletiraju transfer kamerunskog štopera iz ljubljanske Olimpije Makija Banjaka.

Prvi pik Save Miloševića prošao je čuvenu fudbalsku školu Barselone La Masiju. Igrao je u Nantu, Saragosi i Admiri, iz koje je došao u Ljubljanu.

Teška povreda

NDŽAJ MORA NA OPERACIJU

Partizanovo krilo na pozajmici u norveškom Odu Musa Ndžaj doživeo je tešku povredu u meču s Moldeom, zbog kojeg je za njega završena sezona. On će naredne nedelje u Oslu biti podvrgnut hirurškom zahvatu, a prema njegovoj proceni, biće spreman da igra na proleće naredne godine. Ako bude postojala mogućnost da se klubovi dogovore, Ndžaj je izrazio želju da Od otkupi ugovor od Partizana.

Kurir / Dejan Petković

Foto: EPA/Srđan Suki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track