EVROPO, TEK ĆEMO SE DRUŽITI: Partizan u revanšu s Moldeom brani 2:1!
Foto: Partizan.rs, @starsport

Neka bude veselo

EVROPO, TEK ĆEMO SE DRUŽITI: Partizan u revanšu s Moldeom brani 2:1!

Fudbal -

Nema stajanja! Crno-beli danas (19.00) igraju u Norveškoj za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a Savo Milošević nada se još jednoj slavljeničkoj večeri za srpski fudbal

Fudbalere Partizana očekuje danas (19.00, RTS) protiv Moldea revanš meč baraža za plasman u Ligu Evrope, a trener crno-belih Savo Milošević veruje da će njegova ekipa uspeti da se domogne grupne faze ovog takmičenja posle pobede u Beogradu od 2:1.

- Idemo sa velikom ambicijom i željom da popravimo ono što smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prođemo - poručio je Milošević iz Norveške.

foto: Partizan.rs

Trener Partizana smatra da plasman Zvezde u Ligu šampiona treba da bude motiv igračima crno-belih da eliminišu Molde.

- Videli ste kako može da se igra, pre svega sveže i trkački dobro, jer bez toga nema dobrog rezultata. Imali smo, zaista, dovoljno vremena. Što se tiče igrača, svi su na raspolaganju.

foto: Partizan.rs

Savo Milošević priznao je da će mu na današnjem meču biti lakše protiv norveškog protivnika, jer već su imali priliku da igraju protiv Moldea.

- Meni najviše znači što smo mi dali dva gola Moldeu, to može da nam koristi. Mnogo je lakše analizirati rivala kada jednom odigrate meč protiv njega. Pred prvi duel bilo je nekih iznenađenja, ali teško da će ih biti za revanš. Molde će se bolje osećati zbog veštačke podloge, jer takvi tereni traže drugačiju igru, oni su adaptiraniji na njega i imaće tu malu prednost. Ovo su takvi mečevi da se sve zaboravlja, umor, a mi ćemo se truditi da ponovo nadtrčimo protivnika - zaključio je Milošević.

foto: Partizan.rs

Svaka čast

TRENER PARTIZANA ČESTITAO ZVEZDI

Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona, napominjući da nije mala stvar što su drugu godinu zaredom u eliti.

- Sve čestitke, prvo zbog ulaska u Ligu šampiona. Zaista nije mala stvar ni jednostavno ući dva puta zaredom. To je dobro za srpski fudbal, idealno bi bilo da i mi prođemo, da imamo dva predstavnika u Evropi - rekao je Milošević.

foto: Partizan.rs

Sulejmani uz bivši klub

PARTIZANE, IZBACI MOLDE!

Fudbaler Jang bojsa Miralem Sulejmani poželeo je sreću Partizanu, svom bivšem klubu, plasman u Ligu Evrope. - To bi bilo super za srpski fudbal da i Partizan prođe u Ligu Evrope. Mislim da na početku, ono što sam gledao, igraju dobro, sastavili su dobar tim i želim im sve najbolje - zaključio je nekadašnji reprezentativac Srbije.

foto: @starsport
foto: Printscreen

Kurir/Milan Nastić

Foto: @starsport, partizan.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track