TUGA DO NEBA: Preminula devetogodišnja ćerkica bivšeg trenera Barselone! Povukao se sa mesta selektora Španije da bi bio uz svoje dete, ali...
Foto: EPA/Domenic Aquilina

žal

TUGA DO NEBA: Preminula devetogodišnja ćerkica bivšeg trenera Barselone! Povukao se sa mesta selektora Španije da bi bio uz svoje dete, ali...

Fudbal -

Bivši trener Barselone i nekadašnji selektor reprezentacije Španije Luis Enrike doživeo je strašnu tragediju.

Naime, poznatom stručnjaku danas je preminula 9-godišnja ćerkica koja je bolovala od raka.

Enrike se 26. marta ove godine iz nepoznatih razloga povukao sa mesta selektora ''crvene furije'' uoči utakmice sa Maltom. Bez objašnjena Enrike se povukao ''preko noći'', samo se zahvalio Fudbalskom savezu Španije na razumevanju, a saradnicima, igračima i medijima za ponašanje u proteklih nekoliko meseci.

Ispostavilo se da je taj rastanak bio samo početak velike Enrikeove borbe za život svog deteta koji se nažalost ugasio večeras.

Mala Šana, devetogodišnja ćerka proslavljenog fudbalera i trenera Barsleone, preminula je danas od posledica raka kostiju.

"Naša ćerka Šana je preminula ovog popodneva u devetoj godini nakon petomesečne intenzivne borbe sa tumorom. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumevanja za našu borbu. Hvala i lekarima i sestrama, ali i svim sveštenim licima koji su se molili za nju", stoji u saopštenju koje je Luis Enrike dostavio španskoj javnosti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track