IZ MONTE KARLA

EKSKLUZIVNO! LEGENDA SVETSKOG FUDBALA HAVIJER ZANETI ZA KURIR: Velika Crvena zvezda može da prođe grupu! (KURIR TV)

Fudbal -

Crveno-beli mogu dalje, bitno je da pruže otpor svakom protivniku i daju sve što je u njihovoj moći - poručio Havijer Zaneti, sada potpredsednik Intera

Specijalni izveštač iz Monte Karla - Nebojša Petrovića

Jedan od najvećih fudbalskih legendi smatra da Crvena zvezda ima šansu da prođe paklenu grupu u Ligi šampiona! Havijer Zaneti dao je ekskluzivni intervju Kurir gde je govorio o Crvenoj zvezdi i Dekiju Stankoviću.

- Crvena zvezda je veliki klub! To je tim mog velikog prijatelja Dekija Stankovića za koga me vezuju prelepe uspemena iz vremena kada smo zajedno igrali u Interu. Veliki zagrljaj za mog Dekija - uz osmeh je počeo priču Zaneti o Zvezdi

Upitali smo legendarnog asa za komentar grupe - Bajern, Totenhem, Olimpijakos i Crvena zvezda.

- Zvezda može da prođe dalje! Zašto da ne! Teren će dati odgovor na pitanje ko ide dalje. Bitno je da crveno-beli pruže maksimum i veliki otpor svakom rivalu, da pokušaju sve što je u njihovoj moći i onda može da se ostvari veliki rezultat - poručio je Zaneti uz dodatak da je pakleno tešku grupu dobio i njegov Inter (Barselona, Dortmund i Slavija).

Havijer Zaneti je jedan od najboljih argentinskih fudbalera u istoriji! Celu karijeru proveo je u Interu - neverovatnih 20 sezona. U tom periodu odigrao je preko 600 mečeva za velikana iz Milana. Za reprezentaciju upisao je čak 143 nastupa. Osim kao sjajan fudbaler, Zaneti je poznat i kao jedna sjajna i pozitivna osoba!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track