CRNO-BELI PREGOVARALI SA BIVŠIM FUDBALEROM Partizan zvao Lazara, Marković rekao "ne"

pokušaj

CRNO-BELI PREGOVARALI SA BIVŠIM FUDBALEROM Partizan zvao Lazara, Marković rekao "ne"

Fudbal -

Brzonogi fudbaler procenio da veću platu kao slobodan igrač može da dobije u inostranstvu, nego u Srbiji

Partizan je hteo, ali Lazar Marković (25) nije želeo da se vrati u Humsku. Upravo to je epilog razgovora dve strane koji je vo|en prethodnih dana, pred kraj prelaznog roka.

Hitronogi napadač koji je slobodan fudbaler na evropskom tržištu u potrazi je za klubom. Nekadašnji fudbaler Benfike i Liverpula poslednjih šest meseci proveo je u Fulamu, gde je više vremena proveo na klupi i tribinama, nego na terenu.

U smiraj prelaznog roka povezivan je sa Krasnodarom, Kasimpašom i Šahtjorom iz Donjecka, pa je sasvim razumljivo što nije bilo realno da pređe u Partizan. Svi navedeni klubovi su platežno moćniji od crno-belih i mogu Lazaru Markoviću da garantuju milionsku platu tokom godine.

Za njega je tokom leta interes pokazao i zagrebački Dinamo, ali je godišnja plata od 900.000 evra bila previše za taj klub. Da podsetimo, Lazar Marković je u Liverpulu imao godišnju platu u visini od 3.500.000 evra.

Kanal

Đorđe Jovanović u trećoj ligi

Jedan od najtalenovanijih mladih srpskih fudbalera Đorđe Jovanović igraće ove sezone u trećoj ligi Španije. Ponikao je u omladinskoj školi Partizana i prošlog leta prodat je Lokerenu za 450.000 evra. Posle toga je prešao u Kadiz i igrao u drugoj ligi Španije, a sada će minutažu tražiti u redovima nižerazredne Kartagene.

Kurir sport/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track