KOMPLETIRANA POJAČANJA: Van La Para stigao u Crvenu zvezdi i zadužio dres s brojem koji simbolizuje Bari i Tokio!!!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Levo krilo

KOMPLETIRANA POJAČANJA: Van La Para stigao u Crvenu zvezdi i zadužio dres s brojem koji simbolizuje Bari i Tokio!!!

Fudbal -

Holanđanin koji je poslednjih pet godina proveo igrajući u Engleskoj poslednje je pojačanje crveno-belih pred početak Lige šampiona

Poslednja akvizicija iz letnjeg prelaznog roka za Crvenu zvezdu bio je krilni napadač Radživ van la Para. Kupljen je od Hadersfilda za 1,2 miliona evra, a sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao je trogodišnji ugovor.

Holanđanin je stigao u Beograd i uzbuđen je zbog igranja u crveno-belom dresu. Snažni fudbaler se najbolje snalazi na poziciji levokrilnog napadača, a proteklu sezonu proveo je na pozajmici u Midlzbrou.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Nova uzdanica Vladana Milojevića ističe da jedva čeka da zaigra pred vernim navijačima.

- Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde - izneo je prve utiske po dolasku u Beograd, Van la Para.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Dvadesetosmogodišnji Holanđanin koji je ponikao u Fejnordu je u karijeri nosio dres Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajton i Houv Albiona, Hadersfilda i Midlzbroa.

Najzapaženiji je bio u Herenvenu u kom je na 97 utakmica postigao 16 golova, a pretprošle sezone je bio jedna od glavnih uzdanica Hadersfilda u engleskoj Premijer ligi kada je na 33 utakmice postigao četir pogotka. Uz to je prošao i sve mlađe selekcije Holandije.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Levorkilni napadač je zadužio crveno-beli dres sa brojem 91 koji simbolizuje njegovu godinu rođenja, ali i godinu u kojoj je Crvena zvezda postala prvak Evrope u Bariju i šampion sveta u Tokiju.

Kurir sport

Foto: www.crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track