NOVO POJAČANJE ZVEZDE ODUŠEVIO DELIJE NA PROMOCIJI Van la Para: Jedva čekam da osetim atmosferu na Marakani!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

SJAJNO!

NOVO POJAČANJE ZVEZDE ODUŠEVIO DELIJE NA PROMOCIJI Van la Para: Jedva čekam da osetim atmosferu na Marakani!

Fudbal -

Novi fudbaler Crvene zvezde Radživ Van la Para izrazio je danas nadu da će crveno-beli ostvariti dobre rezultate u Ligi šampiona, ali i da će osvojiti domaća takmičenja.

"Želim da osvojim trofeje sa Crvenom zvezdom, ali naravno nadam se da možemo mnogo u Ligi šampiona, nadam se da ćemo daleko 'dogurati'. Za mene je to velika ambicija i mislim da ćemo sve navijače učiniti ponosnim ako uradimo", rekao je Van la Para za klupsku televiziju.

Poslednje pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, 28-godišnji Holandjanin rekao je da ga je obilazak klupskog muzeja impresionirao, jer je tek tada shvatio u "koliko veliki klub je došao".

"Uzbudjen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijim evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde", rekao je Van la Para.

Holandjanin se najbolje snalazi na poziciji levokrilnog napadača, a proteklu sezonu proveo je kao pozajmljeni igrač Hadersfilda u Midlzbrou. Van la Para je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.

Karijeru je počeo u Fejnordu, da bi je potom nastavio u Kaenu, Herenvenu, Vulverhemptonu, Brajtonu, Hadersfildu i Midlzbrou Levorkilni napadač je zadužio crveno-beli dres sa brojem 91.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track