SRBIJO, IMAŠ DVA  TIMA U LIGI ŠAMPIONA: I Dekijev sin licenciran za Inter!
Foto: Instagram

NIJE SAMO ZVEZDA U ELITI: Tim srpskih igrača

SRBIJO, IMAŠ DVA TIMA U LIGI ŠAMPIONA: I Dekijev sin licenciran za Inter!

Fudbal -

Ko li bi pobedio? Pored crveno-belih, u Ligi šampiona igra i tačno 11 naših fudbalera, od kojih može da se napravi jedna vrlo zanimljiva ekipa

Srbija će ove godine u Ligi šampiona imati dva tima. Jedan je Crvena zvezda, a drugi čini 11 naših fudbalera koji igraju u elitnom takmičenju. Zavidan broj, ako se uzmu u obzir prethodne godine kada smo bili jednocifreni...

foto: Kurir

Posebno je interesantno što su se igrači tako poređali da možemo napraviti pravi tim. Na golu se nalazi Filip Stanković. Dekijev naslednik licenciran je za Inter i biće treći golman tima. To je nagoveštaj velike karijere jer Filip ima tek 17 godina.

Odbrana je spoj mladosti i iskustva - Ivanović, Maksimović i Marković. Tri jako dobra štopera.

Vezni red je paklen. Pored Dušana Tadića, tu je tandem Benfike - Fejsa i Živković. Uz njih se nalazi i Lazar Ranđelović, sjajni mladi fudbaler koji je sa dva gola najzaslužniji za plasman Olimpijakosa u Ligu šampiona.

A napad - pakleni klinci iz Madrida! Luka Jović i Ivan Šaponjić, talenti čiji su potencijal prepoznali Real i Atletiko. Tu je i Komnen Andrić, koji čeka svoju šansu u dresu zagrebačkog Dinama.

Mnogi smatraju da je vreme da Mančester Siti uzme Ligu šampiona. A Građani u novu sezonu LŠ kreću večeras (21.00) na gostovanju Šahtjoru i kvota na dvojku je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Mančester Siti.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track